nieuws

Speeddatesessie voor studenten op HotelloTOP druk bezocht

Hotel

Op de Horecava was donderdag, 12 januari, dé dag voor studenten. Daarom organiseerde HotelloJOB, onderdeel van HotelloTOP een speeddate-sessie waarbij studenten en pas afgestudeerden kennis konden maken met HR Managers van vooraanstaande hospitalitybedrijven.

Speeddatesessie voor studenten op HotelloTOP druk bezocht

De sessie vond plaats op de HOTEL-Lounge in de wereld HOTEL. Studenten en pas afgestudeerden maakten massaal van de gelegenheid gebruik om zich te presenteren aan de diverse topbedrijven uit de branche.

Om zowel de werkgevers als werkzoekenden de kans te geven om voldoende gesprekken te voeren, kregen de partijen vijf minuten per ‘date’. Indien er een klik was kon er een afspraak gemaakt worden voor een vervolggesprek.

Er is binnen de horeca een groeiende vraag naar goed opgeleid en gemotiveerd personeel. Steeds meer bedrijven zien dan ook de meerwaarde van het vroegtijdig investeren in de jeugd, als toekomst van de branche. Onder de deelnemende partijen waren bekende namen als Accor hotels, Hilton, ParkPlaza hotels, DoubleTree, Sandton hotels, HRC International en Hotel Okura.

Reageer op dit artikel