nieuws

Stayokay presenteert 1.250 oranje fietsen

Hotel

Stayokay heeft de nieuwe, oranje Stakokay-fiets gepresenteerd. De hostelketen heeft 1.250 van deze opvallende fietsen beschikbaar.

Stayokay presenteert 1.250 oranje fietsen

De nieuwe Stayokay-fiets is een oranje gekleurde stadsfiets van Gazelle. De fiets heeft zeven versnellingen. Speciaal voor Stayokay is de fiets gestyled met blauwe spatborden en een wit slot.

De fiets heeft een voordrager en is voorzien van opvallende, reflecterende stickers op het frame en de kettingkast. Er is ook een uitvoering met een achterdrager. Net als het onderhoud is de verhuur van de in totaal 1.250 fietsen in handen van Buitenhuis Fietsen.

De nieuwe fiets is gepresenteerd in Kinderdijken. De fiets is in juni gratis te gebruiken bij een overnachting in Stayokay. Volgens Stayokay past de fietsverhuur volledig binnen het milieuvriendelijke beleid van de hostelketen.

Stayokay is een keten van 29 accommodaties verdeeld door het land. In 2008 ontving Stayokay als eerste hospitalityketen in Europa het Europees Ecolabel, een keurmerk voor milieuvriendelijke diensten en non-food producten.