nieuws

Twaalf nieuwe leden QL

Hotel

Quality Lodgings (QL), de club van kleinschalige en authentieke hotels, telt twaalf nieuwe leden. Dat blijkt uit de nieuwe gids van QL.

Twaalf nieuwe leden QL

De gids werd recent uitgereikt door Wim Dooge, voorzitter van de Raad van Advies van Quality Lodgings, aan Nico Bleichrodt, directeur marketing en sales van de Holland America Line (HAL) Europe.

Uit de gids blijkt dat twaalf nieuwe hotels zich hebben aangesloten bij QL. In Nederland zijn Kaatje Résidence in Blokzijl, Kasteeltje Hattem in Roermond en Klein Niven in Rijswijk. Uit België komen acht nieuwe leden en Curaçao is met Antillen Hotel ’t Klooster ook nieuw in de gids.

De nieuwe gids van QL telt 208 pagina’s. Nieuw is dat er dit jaar vier hotelverhalen zijn opgenomen van de hand van schrijver Ronald Giphart. De gids is gedrukt in een oplage van honderdduizend stuks en wordt voornamelijk verspreid via de aangesloten QL-hotels.