nieuws

Vakantiepark Efteling in december open

Hotel

Efteling Bosrijk opent in december haar deuren. Aan het vakantiepark net buiten het attractiepark wordt momenteel hard gewerkt.

Vakantiepark Efteling in december open

Dat meldt directeur Bart de Boer van de Efteling in Het Financieele Dagblad.

Efteling Bosrijk biedt plaats aan ruim duizend gasten, die gehuistvest worden in tweehonderd woningen en appartementen. Aan de start van de bouw ging jarenlang discussie met milieuverenigingen vooraf.

De kosten van de bouw van Efteling Bosrijk bedragen 52 miljoen euro. Het is daarmee de grootste investering uit de geschiedenis van de Efteling. De Efteling trekt ook nog 40 miljoen euro uit voor een stationsgebouw met horeca, een nieuwe arrangementenlocatie en een conferentiecentrum voor 1.500 personen, meldt Het Financieele Dagblad.