nieuws

Van der Valk denkt weer aan Meppel

Hotel

Als de gemeente Meppel tien jaar geleden toeschietelijker was geweest voor Van der Valk, dan was het Van der Valk Hotel in Wolvega er waarschijnlijk nooit gekomen. Dat zegt bedrijfsleider Martin Matser van Van der Valk in een reactie op de flirt van het bedrijf met de gemeente Meppel.

Van der Valk denkt weer aan Meppel

Matser is eigenaar/bedrijfsleider van onder meer de Van der Valk-vestigingen in Spier en Wolvega. Hij zegt in gesprek te zijn met de gemeente Meppel voor een vestiging van Van der Valk in de gemeente.

Dicht bij Wolvega

‘We zijn er nog lang niet uit. Meppel ligt behoorlijk dicht bij Wolvega. Bovendien zijn we bezig met bouwplannen in Leeuwarden, Sneek en Zwolle. Het is even de vraag of een hotel in Meppel daar nog tussen past. Zo’n grote behoefte aan hotelkamers is er in Meppel nu ook weer niet’, aldus Matser op de site MeppelerCourant.nl.

In de armen drijven

Tien jaar geleden was Van der Valk ook al in gesprek met Meppel. De gesprekken liepen toen op niets uit. Matser: ‘Daar is destijds niet door Meppel op gereageerd. Er had zich juist een groep regionale horecaondernemers gemeld met plannen voor een franchise-onderneming van Golden Tulip. Daar wilde de gemeente eerst mee verder praten, maar het dreef ons tenslotte wel in de armen van Wolvega.

Zie ook:

Van der Valk blijft grootste horecabedrijf (apr, 2006)

Van der Valk denkt weer aan Meppel