nieuws

Van der Valk Hotel Duiven open in december

Hotel

Hotel Duiven bij Arnhem A12. Zo heet het nieuwste Van der Valk-hotel dat op 2 december officieel z’n deuren opent. De lange naam geeft meteen de locatie weer: op een steenworp afstand van Arnhem en direct gelegen aan de A12.

Van der Valk Hotel Duiven open in december

Het startsein voor de bouw van hotel Duiven bij Arnhem A12 van het Van der Valk-concern werd op 18 juni 2007 door de burgemeester van Duiven, Henk van Zomeren, gegeven. Ruim twee jaar later staat er op diezelfde plek een markant gebouw met veertien verdiepingen.

Luxe suites

Het hotel telt 148 kamers, waarvan vier luxe suites op de dertiende verdieping met prachtig uitzicht over Arnhem en omstreken. De veertiende etage is ingericht als wellnessruimte en biedt faciliteiten als een fitnessruimte, zwembad, sauna’s en beautysalon.

Het à la carte restaurant biedt ruimte aan 300 gasten, evenals het live cooking-restaurant waar tijdens dinerbuffetten de gerechten à la minuten worden bereid. Maximaal 600 gasten is de capaciteit van de twaalf multifunctionele zalen voor zowel zakelijke als feestelijke bijeenkomsten.

Klimaatbeheersing hotelkamers

De zalen zijn uitgerust met de modernste technieken op het gebied van beeld, geluid en klimaatbeheersing. Daarnaast is er in het hele hotel gratis draadloos internet aanwezig en voldoende parkeergelegenheid.

Het familiebedrijf Van der Valk telt nu in totaal 59 hotels in Nederland. Het management van hotel Duiven is in handen van Niels Piscaer en Bob van der Valk.

Reageer op dit artikel