nieuws

Veelbelovende start Hotel Babylon

Hotel

De nieuwe televisieserie Hotel Babylon heeft ruim driehonderdduizend kijkers getrokken. Daarmee is Hotel Babylon het best bekeken programma van zenden Net5. De serie gaat over het leven in een van de meeste luxe hotels van Londen.

Veelbelovende start Hotel Babylon

De serie is afkomstig van de BBC en was daar een waar kijkcijferkanon. Miljoenen Britten volgden het wel en wee in Hotel Babylon. De gebeurtenissen in Hotel Babylon zijn gebaseerd op ware gebeurtenissen, die staan beschreven in het gelijknamige boek van Imogen Edwards-Jones.

Uit cijfers van de Stichting Kijkonderzoek blijkt dat 320.000 mensen Hotel Babylon hebben gekeken. Daarmee is het het best bekeken programma op Net5 van dinsdag 22 augustus. Hotel Babylon wordt wekelijks op dinsdagavond om 22.30 uur uitgezonden.

Reageer op dit artikel