nieuws

Vergunningen houden Ramsay uit Amsterdam

Hotel

Problemen met de vergunningen lijken de reden voor het uitstel van de plannen van Gordon Ramsay in het Amsterdamse Pulitzer-hotel.

Vergunningen houden Ramsay uit Amsterdam

‘Ik wil nog steeds graag een restaurant in Amsterdam beginnen, maar op dit moment krijgen we de vergunningen niet rond’, aldus Ramsay in De Telegraaf. ‘Het Pulitzer zit op een prachtige lokatie en ik zou er graag een restaurant beginnen, maar ik word helemaal gek van dat gedoe met die vergunningen’.

Onderhandelingen over een restaurant op de eerste verdieping van het hotel gaan gewoon door, maar het project zal niet eerder dan eind 2009 van de grond komen, zegt Area Manager Nederland Kurt Renold van Pulitzer-eigenaar Starwood.

Ook de naam is nog niet zeker, waar ‘Gordon Ramsay at the Pulitzer’ vandaan komt weet Starwood niet, bij hen is niets bekend over de naam van het te openen restaurant van de Schotse topchef. Ook van de in de media aangekondigde komst van een 27-jarige souschef van Restaurant Gordon Ramsay in Londen als chef in het Pulitzer is volgens Starwood nooit sprake geweest.

Reageer op dit artikel