nieuws

Verkiezing Horecaheld 2010 van start

Hotel

De verkiezing Horecaheld 2010 is van start gegaan. Negen genomineerden strijden tot het einde van dit jaar om deze titel. De eerste drie genomineerden zijn: Peter Bruins, maître van de Bokkedoorns in Overveen, Antonio van den Hengel, eigenaar Eetcafé Centraal in Soest en Han van den Heuvel, hostelmanager Stay Okay Arnhem.

Verkiezing Horecaheld 2010 van start

Via de website www.horecahelden.nl kunnen mensen hun stem uitbrengen op een genomineerde. Zelf een Horecaheld opgeven die kans maakt op een nominatie kan ook. Op 1 november en op 1 december begint er en nieuwe stemronde met telkens drie nieuwe kandidaten.

Elke maand gaat de held met de meeste stemmen door naar de finale op de Horecava in januari 2010. Daar kroont een deskundige jury de uiteindelijke winnaar.

Horecaheld

Een horecaheld is iemand die collega’s of medewerkers inspireert, ze verder brengt en ze daarmee voor de branche kan behouden. Deze mensen zijn belangrijk voor de horeca omdat er een grote vraag is naar vakbekwaam personeel.

Reageer op dit artikel