nieuws

Vraag naar kindervrije hotels neemt toe

Hotel

De vraag naar kindervrije hotels neemt alsmaar toe. Steeds meer gasten hebben genoeg van krijsende en jengelende kinderen in hotels. ‘Er zijn behoorlijk wat mensen die op vakantie geen brullende kinderen van een ander om zich heen willen hebben’.

Vraag naar kindervrije hotels neemt toe

Dat meldt De Telegraaf. Vooral kinderen van twee tot drie jaar worden als ware vakantieverknallers gezien vanwege hun onverwachte woedeaanvallen tijdens het diner of ontbijt.

TUI-directeur Steven van der Heijden van de merken Holland International, Arke en Kras stelt dat er behoorlijk wat mensen zijn die op vakantie geen brullende kinderen van een ander om zich hebben willen hebben. ‘Ze komen om te ontspannen. In de Cariben is circa een derde van alle all-inclusive restorts kindervrij’.

OAD-directeur Louis Frankenhuis is minder enthousiast. Hij waarschuwt voor discriminatie. ‘We krijgen wel eens een klacht dat een bouwvakker de rust heeft verstoord, maar onze gasten zijn nooit geterroriseerd door een horde kinderen’.

Reageer op dit artikel