nieuws

Vrouwenkamers in Grand Winston Rijswijk

Hotel

Worldhotel Grand Winston in Rijswijk introduceert een speciale kamer voor de vrouwelijke zakenreiziger. De dames-kamers hebben diverse extra’s zoals een locatie vlak bij de lift, een speciale föhn, een weegschaal, verlichte make-up spiegel en een step-apparaat.

Vrouwenkamers in Grand Winston Rijswijk

Worldhotel Grand Winston zegt het eerste hotel in de regio Den Haag te zijn met een speciale kamer ontworpen voor vrouwen. De kamer is zonder extra kosten te boeken voor elk kamertype, Comfort, Business, Deluxe Corner en Suite.

De dames-kamers hebben een extra sterke haarföhn, een verlichte make-upspiegel, weegschaal en een tasje met toiletartikelen van merken als Rituals en De Tuinen. Alle kamers hebben een eigen stepping-machine. Tevens kunnen gasten gebruik maken van een zachte badjas, katoenen slippers en satijnen kleerhangers. Ook zijn er dikke glossy’s en extra kussens.

Met het oog op extra veiligheid zijn de kamers gereserveerd in de nabijheid van de lift en zijn alle deuren voorzien van een grendelslot.

Meer hotels in Nederland hebben kamers speciaal voor vrouwen. Keten NH introduceerde eerder al de NH Women Style-kamers. In Amsterdam zit zelfs een accommodatie waar mannen niet zijn toegelaten: Hostelle. In Denemarken reserveert Bella Sky Comwell (Kopenhagen) een complete etage exclusief voor vrouwen.

Reageer op dit artikel