nieuws

Hotel Greenside Texel beste leerbedrijf

Hotel

Hotel Greenside op Texel is het beste leerbedrijf horeca van 2013. De prijs is maandag 7 oktober uitgereikt tijdens het Onderwijssymposium. De twee andere kanshebbers waren Euromast Horeca uit Rotterdam en Hotel Merlinde uit Breda.

Hotel Greenside Texel beste leerbedrijf

Hotel Greenside, De Koog, Texel, is het beste leerbedrijf in de horeca van 2013. De jury roemt het bedrijf om haar brede opvatting over opleiding. ‘Hier worden leerlingen en medewerkers gestimuleerd om zich continu persoonlijk te ontwikkelen. Greenside heeft een duidelijke visie op opleiden. Ze steken hier veel tijd en energie in. Het viersterrenhotel staat ook hoog aangeschreven bij scholen, zowel bij het vmbo dat op het eiland is gevestigd als bij het roc ‘aan de overkant’.

Omdat het bedrijf gevestigd is op Texel wordt er ook gezorgd voor de persoonlijke kant van de leerling. Er zijn in het hotel kamers beschikbaar en leerlingen leren ook voor zichzelf te zorgen. Zo groeit de leerling niet alleen vakinhoudelijk, maar ook op persoonlijk vlak.

Het winnende bedrijf kreeg de bij de titel behorende trofee uitgereikt door Marleen Peppelmans, assistant Human resources Manager bij Sheraton Amsterdam Airport Hotel (winnaar van de titel Leerbedrijf van het Jaar 2011). Ook ontving Greenside een bedrag van 250 euro voor de personeelspot.

Reageer op dit artikel