nieuws

citizenM in race voor prestigieuze marketingprijs

Hotel

citizenM is een van de finalisten van de NIMA Award 2013. Het moderne hotelbedrijf is genomineerd in de categorie MarketingNext. Op 16 januari worden de jaarlijkse NIMA Awards uitgereikt.

citizenM in race voor prestigieuze marketingprijs

Dan wordt bekend of citizenM deze prestigieuze marketingprijs in de wacht sleept. Het moet dan wel afrekenen met Amsterdam Dance Event en Tony’s Chocolenely. Volgens de jury hebben de genomineerde bedrijven het afgelopen jaren laten zien succes te kunnen kapitaliseren.

De uitreiking van de NIMA Awards 2013 vindt plaats op het bekende Veronicaschip dat sinds november 2013 in het IJ in Amsterdam ligt. Kandidaat citizenM telt in ons land inmiddels drie hotels, twee in Amsterdam en een in Rotterdam. Verder heeft het vestigingen in Glasgow en Londen.

 

Bekijk hier de foto’s van het onlangs geopende citizenM in Rotterdam.

Reageer op dit artikel