nieuws

Princess Hotel Collection accepteert bitcoins

Hotel

Het nieuwe Princess Hotel Collection van Full House Hospitality Management en Aad Ouborg accepteert volgens eigen zeggen als eerste hotelketen wereldwijd de bitcoin als betaalmiddel. Door een samenwerking met Bittrust wordt deze nieuwe manier van betalen mogelijk gemaakt.

Princess Hotel Collection accepteert bitcoins

‘Naast al onze andere initiatieven laat ook dit initiatief het verfrissende, eigentijdse karakter van Princess Hotel Collection zien’ aldus Tim Vissers, Operationeel Directeur. ‘Door een samenwerking met Bittrust worden de ingewisselde BitCoins direct omgezet in euro’s waardoor wij de BitCoins niet zullen vasthouden’.

Betalingen met de bitcoin worden geaccepteerd bij boekingen via de eigen website van Princess Hotel Collection. De eerste 25 gasten die met de bitcoin betalen, worden getrakteerd op een fles Champagne.

Princess Hotel Collection is een nieuwe hotelketen in Nederland, waarbij een nadrukkelijke focus ligt op transparantie en value for money voor zowel de franchisee als de gast. Per 1 juli behoren 7 hotels tot deze keten, te weten; Princess Hotel Loosdrecht / Amsterdam, Princess Hotel Amersfoort, Princess Hote Epe, Princess Hotel Beekbergen / Apeldoorn, Princess Hotel de Wipselberg, Princess Hotel Victoria en Princess Hotel Dorhout Mees.

Reageer op dit artikel