nieuws

Eerste Best Western Premier opent in Amsterdam

Hotel

Het eerste Best Western Premier hotel in Amsterdam opent augustus dit jaar haar deuren. Het Best Western Premier Hotel Couture is naast Kasteel De Vanenburg het tweede hotel in het top-segment Best Western Premier van Best Western in Nederland.

Eerste Best Western Premier opent in Amsterdam

De inrichting van het nieuwe hotel is momenteel in volle gang.  Het hotel beschikt straks over 158 hotelkamers, fitness center, parkeergarage, bar en een restaurant. De kamers en de openbare ruimten worden ‘stylish’ ingericht met een knipoog naar het fashiondistrict waar het hotel gelegen is.

De kamers beschikken over grote bedden, luxe bed- en badlinnen, kussens in diverse diktes, badkamers met vloerverwarming en een regendouche, gratis Wi-Fi, een Nespresso koffiemachine en grote raampartijen.

Daarnaast is iedere kamer voorzien van een Smart-TV met eigen internetlijn waarmee het afspelen van bijvoorbeeld een film via het eigen Netflix account geen invloed heeft op de Wi-Fi die op andere apparaten draait.

Self-service check-in

Ook is gekozen voor self-service check-in terminals naast een traditionele hotelreceptie. De gastheren en -vrouwen staan niet achter een balie maar kunnen zich vrij in de lobby bewegen. De gast kiest hoe hij het liefst incheckt, alleen of met behulp van een medewerker.

Wytze van den Berg, directeur Best Western Hotels Nederland zegt verheugd te zijn het toplabel van de groep nu ook in de hoofdstad te kunnen aanbieden. ‘Na de aansluiting van Kasteel De Vanenburg is dit ons tweede Best Western Premier hotel in Nederland. In Amsterdam en Schiphol heeft Best Western nu ruim 1.100 kamers, en met de vertegenwoordiging van al onze drie labels in de hoofdstad weten we zeker dat er voor iedere gast een geschikt Best Western hotel is.

Jan Hilvert Hammenga is de hotel manager van het viersterren Best Western Premier Hotel Couture, dat eigendom is van Shi Hotel Group. Best Western Premier is het exclusieve label van Best Western Hotels en vertegenwoordigt exclusieve en stijlvolle hotels in het vier- en vijfsterren segment.

Best Western staat met een omzet van €121 miljoen op plek 10 in de Misset Horeca Top 100 grootste bedrijven en merken.

Bekijk hieronder een videointerview met Wytze van de Berg over de groeiambitie van Best Western.

Reageer op dit artikel