nieuws

Mobiel hotel in vrachtwagentrailer

Hotel

De Nederlander Niels Kroeks levert mobiele hotelkamers in een vrachtwagen. De Sleepboxx heeft vier slaapkamers met elk twee stapelbedden. Kroeks: ‘Overal waar behoefte is aan overnachtingsmogelijkheden en ter plekke onvoldoende mogelijkheden zijn, biedt Sleepboxx uitkomst.

Mobiel hotel in vrachtwagentrailer

Er was ooit al eens een Spaans bedrijf (HotelMovil) dat de markt verrijkte met een mobiel hotel in een vrachtwagen. De Nederlander Niels Kroeks komt nu met een nog compactere versie: Sleepboxx, meldt EventBranche.nl. De trailer kost per nacht 299 euro.

Kroeks: ‘Overal waar de behoefte bestaat om te kunnen overnachten en ter plekke onvoldoende mogelijkheden zijn, biedt Sleepboxx uitkomst. Gasten slapen in een trailer voorzien van vier slaapkamers met elk 2 kwalitatief, uiterst stabiele stapelbedden (triple stock), uitgerust met antibacteriële en brandveilige matrassen en kussens. De toegangsdeuren zijn voorzien van codesloten, waardoor volledig keyless gebruik zonder sleutelbeheer mogelijk is.’

Doordat de trailer is voorzien van zonnepanelen en uitgevoerd met LED verlichting, kan Sleepboxx in zonnige tijden ook zonder elektriciteitsaansluiting worden ingezet. ‘Wanneer er minder zon is blijft het energieverbruik hierdoor laag. Dit is een groot voordeel bij evenementen waar het beschikbare stroomquotum en de te gebruiken stroompunten beperkt zijn. De gehele Sleepboxx trailer heeft slecht 1 gewoon stopcontact nodig.’

Reageer op dit artikel