nieuws

Overname Kurhaus door Amrâth is rond

Hotel

De Amrâth Groep neemt met onmiddellijke ingang de exploitatie van het Kurhaus in Scheveningen over.

Overname Kurhaus door Amrâth is rond

Het Kurhaus is de laatste tijd veel in opspraak vanwege haar financiële problemen. Het faillissement van het vijfsterrenhotel zat er dan ook aan te komen. Het hotel stond sinds augustus vorig jaar te koop stond en is nu definitief verkocht. De Amrâth Groep van Giovanni van Eijl is de koper.

Steinberger Hotels

Amrâth neemt zowel het vastgoed als de exploitatie over van de Duitse hotelketen Steinberger. Dit betekent dat de Duitse hotelketen het Kurhaus, na vijfendertig jaar exploitatie, verliest.

Budget

Eerder verklaarde ook Fletcher Hotels interesse te hebben in de koop van het Kurhaus. Maar vanwege stroeve en langzame onderhandelingen haakte het bedrijf enige tijd geleden al af. Bovendien waren zij niet de hoogste bieder.

Reageer op dit artikel