nieuws

Roomshopping in Hotel The Dylan in Amsterdam

Hotel

Hotel The Dylan in Amsterdam heeft een bijzondere samenwerking met winkels uit de 9 straatjes in Amsterdam. Hotelgasten die via een interactieve televisiescherm op de kamer een bestelling plaatsen, ontvangen binnen uur de bestelling.

Roomshopping in Hotel The Dylan in Amsterdam

Het systeem wordt roomshopping genoemd en draait sinds juni dit jaar. Na de bestelling wordt het artikel binnen een uur op de hotelkamer afgeleverd door de speciaal ontwikkelde PostNL Same Hour Delivery Service.

The Dylan heeft naast deze dienst een arrangement hiervoor samengesteld, genaamd Room Shopping Package. Dit arrangement bestaat naast een overnachting verder onder andere uit een ‘9straatjes’-cocktail en een roomshopping-voucher ter waarde van 25 euro.

Hotel The Dylan is een vijfsterren boetiekhotel, gevestigd aan de Keizersgracht in het centrum van Amsterdam, op steenworp afstand van 9 schilderachtige winkelstraatjes in de Amsterdamse grachtengordel.

Reageer op dit artikel