nieuws

Princess Hotel Collection werkt samen met Wijnvoordeel.nl

Hotel

Princess Hotel Collection gaat samenwerken met de grootste wijnwebwinkel van Nederland, Wijnvoordeel.nl. Beide partijen gaan hun gasten en klanten aanbiedingen doen.

Princess Hotel Collection werkt samen met Wijnvoordeel.nl

Gasten die via de eigen website van Princess Hotel Collection boeken, krijgen een voucher van Wijnvoordeel.nl ter waarde van €15. Klanten van Wijnvoordeel.nl krijgen op hun beurt de mogelijkheid om een hotelovernachting in een van de hotel van Princess Hotel Collection te boeken tegen een gereduceerd tarief van €50. Daarnaast krijgt de Wijnvoordeel-klant een gratis fles wijn als hij online een diner boekt.

‘Deze samenwerking past uitstekend in onze strategie om onze eigen website en eigen distributiekanaal te onderscheiden ten opzichte van andere partijen. Wij garanderen de laagste prijs op onze eigen website’, aldus Tim Vissers van Princess Hotel Collection.

René Tulner van Wijnvoordeel.nl ziet goede kansen door marketingkrachten te bundelen. ‘Wij zijn erg enthousiast om de loyaliteit van onze klanten te belonen met een scherp geprijsd arrangement bij Princess Hotel Collection’, aldus Tulner.

Princess Hotel Collection is een nieuwe keten met zeven hotels: Princess Hotel Loosdrecht, Princess Hotel Amersfoort, Princess Hotel Epe, Princess Hotel Beekbergen, Princess Hotel De Wipselberg, Princess Hotel Victoria en Princess Hotel Dorhout Mees.

Reageer op dit artikel