nieuws

Internationale Hilton-prijs voor Roberto Payer

Hotel

Roberto Payer, cluster general manager van Hilton Amsterdam en Waldorf Astoria Amsterdam, is afgelopen week in Athene benoemd tot EMEA GM of the Year. Hij krijgt deze Hilton-onderscheiding als beste general manager van het jaar in de regio’s Europa, Midden Oosten en Afrika voor de succesvolle opening van Waldorf Astoria Amsterdam in mei 2014 en zijn verdiensten voor Hilton Amsterdam en de hotelketen in de afgelopen 45 jaar.

Internationale Hilton-prijs voor Roberto Payer

Voor deze titel worden jaarlijks drie uitzonderlijk goed presterende managers genomineerd en gekozen door hun collega’s. Simon Vincent, Executive Vice President & President EMEA Hilton Worldwide en Jean Faivre, Vice President EMEA, roemden Roberto Payer (64) om zijn lange staat van dienst als manager, toewijding aan de organisatie en het meer dan succesvol behalen van de jaarlijkse doelstellingen, in het bijzonder in het afgelopen jaar.

‘Naast het leiding geven aan en de regie over de opening van Waldorf Astoria Amsterdam, wereldwijd een van de beste exponenten van het merk Waldorf Astoria, voerde Payer daarnaast en ‘ogenschijnlijk in zijn vrije tijd’ het management over Hilton Amsterdam, daarbij overigens adequaat gesteund door Alessio Colavecchio die de dagelijkse leiding heeft in het voor Hilton toonaangevende hotel aan de Apollolaan’, aldus de motivatie bij de toekenning van de onderscheiding.

Roberto Payer toonde zich geroerd door dit eerbetoon van zijn collega’s. ‘In mijn lange loopbaan bij Hilton heb ik met getalenteerde en gedreven mensen gewerkt die zich in hun vak willen ontwikkelen en voluit voor succes gaan. Als manager probeer ik de voorwaarden te scheppen en medewerkers uit te dagen op hun best te presteren. Met een zeer positief resultaat in de afgelopen jaren. Daarom betrek ik vroegere collega’s en de huidige medewerkers nadrukkelijk in mijn dank voor deze onderscheiding, in het bijzonder het jonge team van Waldorf Astoria Amsterdam en Librije’s Zusje Amsterdam dat zo’n enorm succes realiseerde in minder dan een jaar na de opening’, aldus Payer.

Reageer op dit artikel