nieuws

B&B Slapen bij Scherp scoort vier tulpen

Hotel

Slapen bij Scherp in Middelburg is begin juni officieel ingedeeld in de klasse van vier tulpen. Dit is de één na hoogste kwaliteitsklasse van het Nederlandse classificatiesysteem voor bed & breakfasts. Slapen bij Scherp ontving de vier tulpen na een bezoek van een mystery guest van de Stichting Bed & Breakfast Nederland.

B&B Slapen bij Scherp scoort vier tulpen

Slapen bij Scherp behoort nu tot een selecte groep van tien bed & breakfasts in Zeeland met vier tulpen. Uit het rapport van de Stichting Bed & Breakfast: ‘Wij vinden de inrichting en uitstraling van deze B&B van een zeer hoog niveau. De eigenaren hebben, rekening houdend met alle eisen vanuit monumentenzorg, de B&B zeer smaakvol verbouwd en ingericht. De materialen zijn van goede kwaliteit, de inrichting is zeer doordacht gedaan. Er is ook een aantal bijzondere keuzes gemaakt die de sfeer mede bepalen, zoals in onze slaapkamer de achterwand met de foto van grazende koeien, de bed-achterwand van een oud hek en de bedlampjes gemaakt van oude drinkbakjes. Het bed staat op een kleed van kunstgras; grappig en comfortabel.’

Inzicht in kwaliteitsverschillen
De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie stelt minimumkwaliteitseisen aan deelnemende B&B’s en geeft inzicht in de kwaliteitsverschillen. Deelnemende B&B’s worden gerangschikt in klassen van één tot en met vijf tulpen. Het classificatiesysteem wordt uitgevoerd door Stichting Bed & Breakfast Nederland en de controle gebeurt door middel van mystery guests. Alle geclassificeerde B&B’s zijn te vinden op www.bedandbreakfast.nl en www.bedandbreakfastclassificatie.nl.

Reageer op dit artikel