nieuws

Postillion Hotels breidt uit naar Amsterdam

Hotel

In september 2016 opent Postillion Hotels Nederland een nieuwe vestiging op het terrein van de Kauwgomballenfabriek in Amsterdam.

Postillion Hotels breidt uit naar Amsterdam
Directeur Erik-Jan Ginjaar op het terrein waar in september de nieuwe locatie wordt geopend.

Met deze uitbreiding versterkt de hotelketen, die de afgelopen jaren een flinke vernieuwingsslag onderging, haar positie op de zakelijke hotelmarkt. Met het concept Meet Work Stay richt Postillion zich op de moderne professional waarbij vergaderen, werken en verblijven centraal staan. De locatie aan de Paul van Vlissingenstraat in Amsterdam is een ideale uitvalsbasis voor de zakelijke reiziger: dicht bij het centrum met eigen parkeergelegenheid. 

In 2017 worden aan de locatie ruim 250 kamers, een restaurant, een bar, een fitness en nog meer congresfaciliteiten toegevoegd. Om in alle behoeften van de zakelijke reiziger te voorzien, realiseert Postillion – net als op de andere locaties – een Business Point met volledig verzorgde en flexibele werkplekken.

Postillion Hotels is een Nederlandse hotelketen met vestigingen in Amersfoort, Arnhem, Deventer, Dordrecht, Haren-Groningen, Bunnik en Rotterdam.

 

 

Reageer op dit artikel