nieuws

Drie nieuwe general managers Carlton Hotel Collection

Hotel 877

De Carlton Hotel Collection benoemt drie general managers.  Het Amsterdamse Banks Mansion zal door Paul Buyser geleid gaan worden. Hij volgt Esther Boers op die general manager van het Carlton Ambassador in Den Haag wordt.  Arwin Paulines, voorheen General Manager van het Carlton Ambassador Den Haag, de functie van general manager voor het Haarlemse Carlton Square gaan bekleden. 

Drie nieuwe general managers Carlton Hotel Collection
Paul Buyser - Banks Mansion Amsterdam

Na ruim vier jaar als general manager bij Banks Mansion neemt Esther Boers (34) de leiding in het Carlton Ambassador in Den Haag over. Haar ervaring in de Amsterdamse hotelwereld en het recent verkregen lidmaatschap van het high end internationale Preferred Hotels & Resorts zijn een mooie basis om het internationale bereik van het hotel verder te vergroten.

Arwin Paulides
Arwin Paulides (42) heeft de afgelopen zeven jaar een aantal uitbreidingen en verbouwprojecten van het Carlton Ambassador in Den Haag begeleid. Het Carlton Square in Haarlem heeft recent de gehele begane grond grondig verbouwd waar naast een nieuwe moderne lobby de centrale en lokale ontmoetingsplek Bar & Kitchen Zocher centraal staat. Aan Arwin en zijn team de mooie taak om het hotel verder te laten groeien met de sympathieke stad Haarlem als magneet om in te verblijven.

Paul Buyer
Het team van het Amsterdamse boutiquehotel Banks Mansion verwelkomt Paul Buyser (30) als nieuwe general manager. De behaalde toppositie bij TripAdvisor (Traveller’s Choice 2016 winner en top 10 positie van Amsterdamse hotels) is voor Buyer en zijn team een mooi vertrekpunt om de positie van Banks Mansion verder te versterken bij de urban travellers die gewend zijn geraakt aan comfort en persoonlijke aandacht.
‘Binnen onze hotelgroep vinden wij het enorm belangrijk dat onze gasten een oprechte glimlach en service ervaren van een team dat haar gasten graag een plezier doet. Ik weet zeker dat Esther, Arwin en Paul over alle talenten beschikken om de hotels verder te voorzien van de voor ons zo kenmerkende ‘couleur locale’ en hun persoonlijke enthousiasme en kunde ten volle kunnen laten sprankelen’, aldus Alfred Bree, Managing Director Carlton Hotel Collection.

Reageer op dit artikel