nieuws

EW Service Award voor facilitair team citizenM Amsterdam

Hotel 1161

Facilitair dienstverlener EW Facility Services reikt elk jaar de EW Awards uit aan facilitaire teams bij haar klanten. Het team van Amsterdamse hotel van citizenM won dit jaar de award in de categorie Hotels. De prijs in de andere categorie, Kantoren, High Traffic & Zorg ging naar het team van de Universiteit Maastricht.

EW Service Award voor facilitair team citizenM Amsterdam

Met de interne awards kijkt EW Facility Services enerzijds kritisch naar haar dienstverlening, maar minstens zo belangrijk, toont zij hiermee de waardering die zij uit wil spreken voor de inzet en het enthousiasme van haar medewerkers.

Irene Steinhart, Rayonmanager: ‘De waardering voor al het harde werk is echt stimulerend. Iedereen binnen het team is super blij en trots op deze prestatie.’ Aan de award is een uitje voor het hele team verbonden.

Team CitizenM Amsterdam City kon dit jaar de titel in de categorie Hotels op haar naam schrijven, nadat zij vorig jaar net naast de winst greep.

Het team excelleert in de wijze waarop het met de opdrachtgever samenwerkt. Proactief, medewerkers denken continu met de opdrachtgever mee. Dit wordt niet alleen door EW Facility Services gewaardeerd, maar ook door de opdrachtgevers blijkt uit hun feedback.

Team CitizenM heeft een partnership met de opdrachtgever opgebouwd waardoor zij één team vormen. Daarnaast onderscheidt het team zich op het gebied van stabiliteit en kwaliteit.

 

Reageer op dit artikel