nieuws

Postillion Hotels Amsterdam komt met ludieke ‘Dream Event’ wedstrijd

Hotel 2327

Om de opening van het Convention Centre van Postillion Hotels in Amsterdam te vieren, schrijft de hotelketen een wedstrijd uit waarbij eventmanagers hun Dream Event ter waarde van € 30.000,- kunnen winnen.

Postillion Hotels Amsterdam komt met ludieke ‘Dream Event’ wedstrijd
Erik-Jan Ginjaar, directeur Postillion Hotels Nederland

Eventmanagers maken kans om hun Dream Event ter waarde van € 30.000 op de nieuwe congreslocatie te organiseren. Deelnemers kunnen hun gedurfde, creatieve en onconventionele ideeën voor een event pitchen in een video van maximaal één minuut. De jury stelt een top 3 samen waar vervolgens op gestemd kan worden op de Facebookpagina en de website van de hotelketen. De winnaar wordt in december bekendgemaakt. ‘We willen dit feestje niet alleen vieren’, aldus Erik-Jan Ginjaar, directeur Postillion Hotels Nederland.

Postillion Hotels

Postillion Hotels Nederland opent op 31 oktober 2016 een Convention Centre in Amsterdam. Locatie van deze nieuwe congresruimte is het terrein van de Kauwgomballenfabriek, vlak bij station Amsterdam Amstel. Het Convention Centre, dat in de bestaande bouw van de Kauwgomballenfabriek is gevestigd, biedt plaats aan groepen tot 1200 personen. In het najaar van 2017 opent Postillion Hotels op het terrein een volledig nieuw hotel met 256 kamers, een restaurant, een bar, een fitness en nog meer congresfaciliteiten.

 

Reageer op dit artikel