nieuws

Yoga tijdens vergadering bij Hilton The Hague

Hotel 1720

Bij Hilton The Hague kunnen gasten sinds 10 oktober verschillende ‘healthy’ extra’s boeken bij een vergadering, congres of event. Het hotel introduceert ‘Mindful Meetings’: een nieuw concept ter aanvulling op het huidige aanbod.

Yoga tijdens vergadering bij Hilton The Hague

Zo is er de mogelijkheid om bij de boeking van bijvoorbeeld een vergadering, ook een yogales of business energizer in te plannen, of een speciale gezonde lunch met powerfood en juices. Het nieuwe concept wordt geïntroduceerd in het kader van de strategie van Hilton Worldwide om meetings meer eco-bewust te maken en de gezondheid van de meetingdeelnemers extra aandacht te geven.

Mindful Meetings

De Mindful Meetings van Hilton the Hague passen goed bij de visie van hotel. ‘In alle activiteiten van Hilton the Hague staat de visie ‘discover the unexpected’ centraal. Ons nieuwe concept is een reactie op ontwikkelingen als de toename van het aantal burnouts en de toenemende focus op gezond en bewust eten’, zegt Sjoerd Sybesma, general manager Hilton The Hague. ‘Juist op de werkvloer zijn dat belangrijke thema’s, want een goede gezondheid draagt bij aan het geluk en de vitaliteit van de werknemers. En dat is natuurlijk weer goed voor de inzet en productiviteit. Hilton The Hague biedt daarom graag de mogelijkheid om tijdens vergaderingen, congressen en andere events gezond en bewust aan het werk te gaan.’

Introductie-actie

Ter introductie van het Mindful Meetings-concept biedt Hilton The Hague iedereen die in oktober een boeking maakt, een gratis activiteit uit het Mindful Meetings-aanbod.

Reageer op dit artikel