Stembus F&B Professional of the Year 2017 open

Stembus F&B Professional of the Year 2017 open

De strijd om de titel F&B Professional of the Year 2017 gaat nu echt van start. Na de inzendingen koos de jury negen genomineerden op wie vanaf nu gestemd kan worden. De drie die tot 11 januari de meeste stemmen halen, gaan door naar de finale.

Vanaf nu kan via de website van de AF&BM, initiatiefnemenr van de jaarlijkse zoektocht naar de F&B Professional of the Year, gestemd worden op de negen genomineerden.

Dit kan tot uiterlijk 11 januari 15.45 uur waarna om 16.00 uur in het InnovationLAB op de Horecava bekend wordt gemaakt welke drie f&b professionals de meeste stemmen hebben gekregen en het tegen elkaar gaan opnemen in de finale, in Koninklijk Theater Carré op 20 januari 2017. Dit gebeurt onder het toeziend oog van de vakjury, bestaande uit juryvoorzitter Maarten Wessels, Eric Andersen, Kim van Velzen, Frank Lindner en Tjeerd den Boer.

Wie de titel F&B Professional of the Year wint, en daarmee Eric Andersen opvolgt, wordt op 27 januari bekendgemaakt tijdens het AF&BM Jaargala in Breakers Beach House van het Noordwijkse Grand Hotel Huis ter Duin.

Dit zijn de genomineerden (in alfabetische volgorde) op wie gestemd kan worden:

  • Bart Roetert - mede-oprichter Instock
  • Elise Nouwens - f&b manager, Sofitel Legend The Grand Amsterdam
  • Geralda Joziasse - f&b manager, Waldorf Astoria Amsterdam
  • Gijs Wehkamp - director of operations, The Hague Mariott Hotel
  • Imre Swaanswijk - f&b service manager, Park Hotel Amsterdam
  • Jan Tiesing - f&b manager, Hampshire Hotel Emmen
  • Marcel Hompe - f&b manager, Holiday Inn Amsterdam Arena Tower
  • Maurice van Rossum - operations manager, The Attention Group
  • Wieske van Gestel - f&b manager, De Bijenkorf Eindhoven

Stemmen kan hier