nieuws

Hotel-restaurant De Wageningsche Berg opent wellness center

Hotel 3164

Maandag 25 september vindt de officiële opening plaats van het splinternieuwe wellness center van het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg in Wageningen. 

Hotel-restaurant De Wageningsche Berg opent wellness center

Het moderne wellness center is voorzien van een ruime Finse sauna, infraroodsauna, jacuzzi, warmtebank, Turks stoombad en verschillende douches. In een behandelruimte kunnen diverse beauty- en massagebehandelingen worden gegeven. Daarnaast is er een fitnesszaal met diverse multifunctionele fitnessapparaten. Zo is er een loopband, roeimachine en crosstrainer. Op het gebied van krachttraining zijn er apparaten voor de been-, rug- en armspieren en een krachthonk met dumbbells.

wellness centerVerder beschikt het hotel over 108 comfortabele hotelkamers, modern à la carte restaurant, sfeervolle brasserie, ruim panoramaterras met uitzicht over de Rijn en 5 multifunctionele vergaderzalen.

Fletcher Hotels

Fletcher Hotels is een oer-Hollandse hotelketen met 81 unieke 3- en 4-sterren hotels die allen zijn gelegen op de mooiste locaties door heel Nederland. De hotels liggen onder andere in de duinen, de heuvels van Limburg en in historische steden. Het hotelbedrijf is al zes jaar op rij gekozen tot ‘Beste en Populairste Hotelketen van Nederland’. Er zijn ruim 3000 mensen werkzaam bij Fletcher Hotels.

Reageer op dit artikel