nieuws

Floor-Jan van der Linden nieuwe director of operations Hampshire

Hotel 1539

Floor-Jan van der Linden is aangesteld als Director of Hotel Operations bij Hampshire Hotels. Hij volgt de recent vertrokken Hans Wibbens op.

Floor-Jan van der Linden nieuwe director of operations Hampshire

In zijn positie als director of hotel operations is Floor-Jan van der Linden centraal verantwoordelijk voor de operationele zaken, waaronder food & beverage, housekeeping en purchasing, van alle Hampshire hotels en Eden hotels.

Van der Linden volgt als director of operations Hans Wibbens op, die recent vertrok bij de hotelrgoep.

Sinds 2012 is de 35-jarige Van der Linden in dienst bij Hampshire Hotels in verschillende functies. Hij begon als general manager bij Hampshire Hotel Oranje Leeuwarden en Hampshire Hotel – De Eese. In 2014 startte hij als operations & purchase manager op het hoofdkantoor van de hotelgroep. Tijdens die periode is hij interim general manager geweest bij Hampshire Hotel The Manor in Amsterdam en Hampshire Hotel Holthurnsche Hof in Berg en Dal. 

Léon Dijkstra, Algemeen Directeur van Hampshire Hospitality over deze nieuwe aanstelling: ‘Binnen onze veranderende organisatie ben ik blij dat we de functie van director of hotel operations intern invulling hebben kunnen geven. Floor-Jan van der Linden heeft zowel ervaring als general manager in onze hotels, als op onze centrale organisatie.’ 

Reageer op dit artikel