nieuws

Sprekers Hotel Leaders Network: zó bind je de millennial aan je team

Hotel 1707

De organisatie van Hotel Leaders Network, een hoogwaardig jaarlijks netwerkevent voor general managers, eigenaren en ceo’s in de hotellerie, heeft een tweetal inspirerende sprekers gevonden die ingaan op de millennial als medewerker.

Sprekers Hotel Leaders Network: zó bind je de millennial aan je team

Het Hotel Leaders Network (HLN) vindt plaats op 17 november in het recent volledig verbouwde Hotel Arena in Amsterdam. Aansluitend is de jubileumeditie van tien jaar Hotelvrijmibo, dat van dezelfde organisatoren is. 

De eerste spreker op HLN 2017 is Patricia Douma, general manager bij Kult&Ace Millennial Consultancy. Dit bureau is gespecialiseerd in de millennial en kan goed beeld geven van de belevingswereld van deze generatie. 

Vervolgens is het woord aan Maurice Peeters, director professionals bij YoungCapital. Dit uitzendbureau is de afgelopen enorm gegroeid en heeft veel millennials in dienst. Peeters is onder meer verantwoordelijk voor onderzoek en hun eigen campus. 

Beide sprekers willen inzicht geven in de belevingswereld en wensen van de generatie die is geboren tussen 1980 en 2000. Deze generatie, de millennials of ‘generatie Y’ vormt de toekomst van hotelteams, maar vraagt soms een andere aanpak dan de generaties daarvoor. 

Hotel Leaders Network bijna vol 

Het Hotel Leaders Network is een initiatief van Melle Pegman en Jacob de Graaff, die ook de succesvolle Hotelvrijmibo hebben opgezet. ‘We hebben inmiddels een mooie lijst van zo’n 190 aanwezigen van internationale ketens en eigenaren van diversen hotelgroepen’, zegt Pegman. ‘Er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar, als mensen er nog bij willen zijn moeten ze snel zijn.’ 

Inschrijven kan hier. Deelname is kosteloos, maar uitsluitend beschikbaar voor general managers, hotel managers en ceo’s in de hotellerie. 

Het programma start om 16.30 uur. Gedurende het evenement verzorgt executive chef van Hotel Arena Peter Scholte een culinair walking dinner. Vanaf 19.00 begint de jubileumeditie van Hotelvrijmibo, wat tien jaar bestaat en dat viert met een extra grote vrijdagmiddagborrel voor iedereen die in een hotel werkt. Thema voor de borrel is de film Grand Budapest Hotel.Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels