nieuws

Finalisten Hotello of the Year 2018

Hotel 2347

Joris Bijdendijk, Gabriella Esselbrugge en Sam Holtus zijn de kanshebbers op de Hotello of the Year Award 2018. De drie kandidaten zijn de finalisten van meer dan 75 genomineerde hotello’s.

Finalisten Hotello of the Year 2018

Joris Bijdendijk (HDH 2007), Gabriella Esselbrugge (HHL 2001) en Sam Holtus (HDH 2011) zijn door HotelloTop en een vakjury gekozen als finalist voor de Hotello of the Year Award 2018. Dit is de jaarlijkse verkiezing voor Hotello’s van een erkende Hoge Hotelschool opleiding in Nederland.

De award wordt uitgereikt aan de hotello die onderscheidend heeft gepresteerd in 2017 binnen of buiten de gastvrijheidsbranche. De Hotello of the Year onderscheidt zich via de kernwaarden; gastvrij, optimistisch, energiek, sociaalvaardig, inventief en pragmatisch, ambitieus en een grote werklust.

Vanuit de 75 genomineerden heeft de selectiecommissie na lang beraad een top 10 gekozen. De top 10 kandidaten hebben allemaal een vlog gemaakt om een kijkje in hun ‘hotello leven’ te geven. Vervolgens heeft een vakjury, bestaande uit hospitality professionals, aan de hand van een aantal criteria de top 3 bepaald.

 

Elke hotello heeft op eigen wijze in 2017 onderscheidend gepresteerd, aldus de vakjury. De overige top 10 kandidaten zijn:

Alex van Gastel (HHM’96)
Lucie Luiten (HHM’05)
Xander Hasaart (HDH’10)
Lex Moerke (HHL’08)
Anne Jaakke (HHM’97)
Dirk van den Wijngaard (HHL’08)
Ernest van de Voort (HHM’94).

Woensdag 6 december om 15:00 is de online campagne gestart. Dit betekent dat je kunt stemmen op jouw favoriet via de HotelloTOP website. Stemmen kan tot en met vrijdag 5 januari 2018 12:00.

Op 10 januari 2018 wordt er ‘on stage’ tijdens het HotelloTOP Year Event nog een korte pitch gehouden door de Hotello’s, waarna er een zaalstemming plaatsvindt. Samen met de al gegeven punten van de vakjury wordt op 10 januari 2018 bekend wie Hotello of the Year 2018 zal worden.

Wie wonnen de award in voorgaande jaren?

>> Linda Giebing van DoubleTree Penang is Hotello of the Year 2017

>> Maartje Nelissen van The Food Line-up is Hotello of the Year 2016

>> Pim Pelser is Hotello of the Year 2015

 

 

Reageer op dit artikel