nieuws

Jurriaan Theloosen: general manager bij Mercure Hotel Nijmegen Centre

Hotel 2277

Jurriaan Theloosen is de nieuwe general manager van het Mercure Hotel Nijmegen Centre. Theloosen was voorheen operational manager bij Novotel Eindhoven.

Jurriaan Theloosen: general manager bij Mercure Hotel Nijmegen Centre
Jurriaan Theloosen is de nieuwe general manager van Mercure Hotel Nijmegen Centre.

Jurriaan Theloosen heeft het stokje overgenomen van Francis Kam, die na vijf jaar general manager bij Mercure Hotel Nijmegen Centre een nieuwe uitdaging is aangegaan. Kam is gestart als horeca & hospitality manager ASML bij Hutten Catering.

Theloosen heeft na zijn opleiding ervaring opgedaan in diverse functies en afdelingen bij Bilderberg hotels, AccorHotels en Event Hotels. De geboren Nijmegenaar is geen onbekende van het Mercure Hotel; van 2012 tot 2015 was hij er werkzaam als rooms division manager. Vervolgens is hij naar Eindhoven gegaan als operational manager bij Novotel.

Bekijk ook: ‘Horecainterieur Zappa’s in Nijmegen’

Alle 112 kamers zijn gerenoveerd

Alle 112 kamers van Mercure Hotel Nijmegen Centre zijn in het afgelopen jaar gerenoveerd, waarbij ook de badkamers zijn aangepakt. De nieuwe badkamers hebben een strakke, moderne uitstraling en de baden zijn vervangen door royale inloopdouches. Verder zijn de kamers van alle faciliteiten voorzien, die horen bij een viersterren hotel.

Mercure Hotel Nijmegen Centre is onderdeel van AccorHotels. De van oorsprong Franse hotelgigant eindigde op de vijfde plek in de Top 100 Grootste bedrijven.

 

Reageer op dit artikel