nieuws

Hotel Marquette in handen van Relaxed Hospitality Group

Hotel 3659

Hotel Marquette en het bijbehorende Chateau Marquette in Heemskerk worden vanaf 29 juni geëxploiteerd door Relaxed Hospitality Group uit Haarlem. Het hotel, nu nog onder de vlag van NH Hotels, wordt gemoderniseerd en het restaurant is vanaf 1 juli ook geopend voor niet-hotelgasten.

Hotel Marquette in handen van Relaxed Hospitality Group
Hotel Marquette in handen van Relaxed Hospitality Group.

Relaxed Hospitality Group is vanaf 29 juni aanstaande de nieuwe exploitant van Hotel Marquette en bijbehorende Chateau Marquette in Heemskerk. Het personeel is ook overgenomen van de vorige eigenaar, NH Hotels. ‘Ik ben er trots op dat ik onderdeel mag uitmaken van de toekomst van het chateau, dat een lange geschiedenis heeft’, zegt Erik Kuiper-van den Berg, eigenaar van Relaxed Hospitality Group.

Moderniseren en uitbreiden

De 65 kamers van het hotel worden vanaf juli in fases gemoderniseerd. Van den Berg heeft plannen om de lobby te verbouwen tot lunchroom en brasserie (40 couverts) en bar. In het restaurant in het chateau (40 couverts) kunnen vanaf 1 juli ook niet-hotelgasten dineren. Voorheen was een diner in het chateau enkel weggelegd voor hotelgasten. Het chateau blijft te boeken als officiële trouwlocatie. De tien zalen zijn te huur voor onder meer congressen, vergaderingen en evenementen.

Over Hotel en Chateau Marquette

Chateau Marquette is gebouwd rond 1250. In 1828 werd het kasteel ingrijpend veranderd naar hoe het er nu uitziet. In de jaren 80 van de vorige eeuw is het hotel op het landgoed gebouwd. Het beheer van het landgoed is in handen van waterbedrijf PWN.

Relaxed Hospitality Group heeft naast Hotel Marquette ook een locatie in het centrum van Haarlem: appartementenhotel Relaxed Slapen.

Reageer op dit artikel