nieuws

Dutch Hotel Award 2018 nadert ontknoping

Hotel 2028

De strijd om de Dutch Hotel Award is bijna voorbij. Donderdag 14 juni om exact 11.00 wordt op Missethoreca.nl en de Facebookpagina’s van Misset Horeca en de Dutch Hotel Award een video gepubliceerd waarin juryvoorzitter Bas Tolmeijer de winnaar bekendmaakt.

Dutch Hotel Award 2018 nadert ontknoping

Nog heel even zitten de teams van de drie finalisten in spanning. Vrijdag 8 juni bezocht de jury de teams in hun eigen hotel, waarbij elk team in exact twee uur de jury hun kwaliteiten kon laten zien, de resultaten van de finale opdrachten kon presenteren en de jury nog één keer kon proberen te overtuigen dat zij het beste hotelmanagementteam van Nederland zijn.

De finale opdracht in de 15e editie van de Dutch Hotel Award, die als thema ‘Power to your people’ had, bestond uit twee onderdelen:

  • Bedenk een nieuwe secundaire arbeidsvoorwaarde voor alle medewerkers die direct uitvoerbaar is en minimale impact op het budget heeft.
  • Laat de leden van het MT ruilen van werkplek met andere mensen in het hotel.

The Student Hotel Amsterdam City heeft als nieuwe secundaire arbeidsvoorwaarde dat elke medewerker per jaar drie dagen betaald verlof op mag nemen om vrijwilligerswerk te doen. Dit werd door de directie van de hotelorganisatie zo positief ontvangen dat het ook in de andere hotels geïntroduceerd wordt.

Novotel Amsterdam Schiphol Airport gaat van de personeelskantine een volwaardig en fris medewerkersrestaurant maken. Naast functioneel moet het er ook gezellig worden en komen er ook zaken als tafelvoetbal en gameconsoles voor de nodige ontspanning.

Kapellerput kiest voor een maandelijkse vakinhoudelijke workshop (over bijvoorbeeld bier, wijn of anderszins). Deze dient in de eigen tijd gevolgd te worden, maar wordt wel betaald door het hotel.

Welk van deze drie hotels brons, zilver en goud winnen wordt op donderdag 14 juni om exact 11.00 bekend.

Bekijk hier een uitgebreide fotoreportage van de finaledag.

Reageer op dit artikel