nieuws

Managementwisselingen bij Carlton Hotel Collection

Hotel 1443

Binnen Carlton Hotel Collection hebben Arwin Paulides, Paul Buyser en Mark Welbers nieuwe managementposities gekregen.

Managementwisselingen bij Carlton Hotel Collection
Paul Buyser, Arwin Paulides en Mark Welbers.

Arwin Paulides wordt operations manager Carlton Hotel Collection. Paulides (45) was tot voor kort bijna drie jaar als general manager verantwoordelijk voor Carlton Square in Haarlem. Gedurende deze periode zijn restaurant, lobby en meeting zalen compleet verbouwd en is de voormalige whiskybar gerestyled naar Zocher’s BIEB. Arwin heeft als general manager ruime ervaring binnen de Carlton Hotel Collection. Met de functie van operations manager neemt hij deel aan het Support team van de hotelgroep.

Nieuwe gm’s

Paul Buyser wordt general manager van Carlton Square Haarlem. De afgelopen 2,5 jaar heeft Paul Buyser (32) leidinggegeven aan het Amsterdamse hotel van Carlton Hotel Collection, Banks Mansion aan de Herengracht. Na deze succesvolle jaren in Amsterdam begint Paul nu in Haarlem, waar het hotel de finale fase van een totale renovatie doormaakt. Met het afronden van de vernieuwde kamers verstevigt het Carlton Square zijn toppositie
in de Haarlemse hotelmarkt. Eerder al werd Bar & Kitchen Zocher succesvol gelanceerd en is het restaurant inmiddels een favoriete plek voor hotelgasten en Haarlemmers.

Mark Welbers wordt general manager Banks Mansion. Welbers (31) komt van het Carlton Square en neemt in Banks Mansion zijn eerste General Managers positie in. In het Carlton Square bekleedde hij de functie van front office manager. Hiervoor werkte Mark o.a. voor Van der Valk Hotels & Restaurants en Hilton Worldwide.

Grote hotelprojecten

Carlton Hotel Collection heeft grote hotelprojecten op haar agenda. Begin van 2019 opent in Edinburgh het nieuwste design hotel van de groep. Market Street hotel heeft 98 kamers en een roof top champagne lounge. In Nederland heeft het Carlton President net een totale verbouwing van het gehele bedrijf afgerond en hiermee haar kracht op de corporate conference markt verstevigd. Carlton De Brug gaat nog een stap verder. Medio november van dit jaar opent het hotel onder de werktitel ‘het sportiefste hotel van Nederland’ een volledig nieuwe accommodatie, met een geheel ander totaalproduct en ook andere hotelnaam. HUP! is het nieuwste concept voor de Nederlandse hotelmarkt waar een ultieme beleving rond sport en fun samenkomen.

Reageer op dit artikel