nieuws

Restyling Carlton President Hotel voltooid met opening restaurant One24

Hotel 316

Met de opening van het nieuwe restaurant One24, de extra vergaderzaal genaamd Glass Room en de gerestylde lobby is de transformatie van Carlton President Hotel aan de Floraweg in Utrecht voltooid

Restyling Carlton President Hotel voltooid met opening restaurant One24

In een eerdere fase werden 115 hotelkamers, 9 vergaderzalen, brainstormruimtes en de congreszaal al compleet getransformeerd. In het design zijn invloeden uit de natuur en de stad samengevoegd. Restaurant One24 brengt mensen, stijlen, sferen en verschillende keukens samen. Het restaurant heeft een internationale menukaart met invloeden uit de Mediterraanse keuken en het Midden-Oosten.

General manager Bart Blikman: ‘Ik ben trots op de voltooiing van deze belangrijke fase in onze totale transformatie.’ Carlton President is gelegen in Utrecht nabij de A2 en station Maarssen.

Bart Blikman is nu ruim zes jaar verbonden aan het Carlton President Hotel. Hij volgde er in 2012 John Rowley op, die na twintig jaar met pensioen ging. Bart Blikman werkt sinds 1990 voor de Carlton Hotel Collection, het moederbedrijf van de hotels. In het voorjaar 2019 opent de groep haar 10e hotel in Edinburgh: Market Street Hotel.

Managementwisselingen bij Carlton Hotel Collection

Reageer op dit artikel