nieuws

Aparthotel Cityden The Garden geopend

Hotel 505

De nieuwste toevoeging aan de Amsterdamse hotelketen Cityden is geopend: Cityden The Garden. Dit aparthotel bevat 89 luxueuze hotelappartementen die alle gemakken van thuis biedt met de services van een hotel.

Aparthotel Cityden The Garden geopend
Op de begane grond bevindt zich Lucia’s Restaurant, waar toegankelijke mediterraanse gerechten worden geserveerd in een stijlvolle ambiance. Verder biedt Cityden The Garden een wellness studio, fitness, creatieve meeting ruimtes en een Jutter Speijs food market.
Cityden The Garden is onderdeel van het gebouw The City Garden, wat volledig is ontwikkeld volgens Feng Shui richtlijnen en waar wij onze slogan ‘Find your balance’ op hebben gebaseerd. Een gebalanceerde omgeving draagt bij aan een gebalanceerd verblijf, wat begint met een yoga mat in ieder kamer. Gasten kunnen hun dag op deze manier beginnen en eindigen in volledige balans.
Cityden The Garden
Cityden is opgericht in 2012 door schoolvrienden Dirk-Jan van Eeuwen en Peer Aldenhoven. Cityden bestaat momenteel uit 250 studio’s en appartementen, verdeeld over Amsterdam en Amstelveen.
Reageer op dit artikel