nieuws

Suite-Appartementen Strandhotel Cadzand-Bad gereed voor gasten

Hotel 1483

De eerste suite-appartementen in Strandhotel Cadzand-Bad zijn gereed voor gasten. Het concept en de styling van deze kamers werden bedacht door particuliere eigenaren.

Suite-Appartementen Strandhotel Cadzand-Bad gereed voor gasten
Foto's: Chantal Arnts

Deze suites worden gekenmerkt door de persoonlijke ‘conciërge service’. De Suite-Appartementen worden met hotelservice aangeboden. Gasten kunnen er ook gebruik maken van alle hotelfaciliteiten. Het Strandhotel verhuurt de appartementen variërend in grote van 85 vierkante meter tot 135 vierkante meter.

F&B Strandhotel

De volledige F&B van het hotel valt onder de verantwoordelijkheid van Sergio Herman. Syrco Bakker heeft er de dagelijkse leiding. In het Strandhotel is tweesterrenrestaurant Pure C gevestigd en op wandelafstand ligt AIRrepublic, het restaurant dat acht maanden na opening een Michelinster kreeg. De F&B omvat verder nog ontbijtrestaurant Pine House en Blueness. In Blueness wordt er Japanse stijl gekookt; gasten kunnen er zeven dagen per week terecht.

(c) Chantal Arnts

Tweede fase Strandhotel

De eerste 34 kamers van Strandhotel Cadzand-Bad zijn in augustus  opgeleverd. Alle hotelkamers, met uitzondering van de Suite-Appartementen worden in een Cadzandse strand-stijl door Piet Boon worden ontworpen. De tweede serie luxe ingerichte kamers en suites volgen in najaar 2019. Natuurlijke kleuren en robuuste meubels zijn kenmerkend voor de inrichting.  De tweede fase van de vernieuwing is nu gaande. Het gehele Strandhotel zal eind dit jaar volledig vernieuwd zijn met totaal 74 luxe kamers en suites. Na oplevering van de tweede fase kunnen gasten ook genieten van beauty- en massage behandelingen en een sauna. of zwemmen in een 25 meter verwarmd binnen zwembad. Gebouwd onderin het hotel in een duin. In de nieuwbouw van het Strandhotel is ook een ondergrondse parkeergarage gerealiseerd.

In 2009 besliste de familie Gorthmanns, eigenaar van het hotel en Compagnie Het Zoute, als ontwikkelaar samen de schouders te zetten onder het Strandresidentie project.

Foto's

Reageer op dit artikel