nieuws

Fletcher Hotels neemt vier wellness hotels over

Hotel 1399

Fletcher Hotels neemt vier wellness hotels over
Fletcher Wellness-Hotel Leiden

Fletcher Hotels heeft vier City Resort Hotels in de steden Helmond, Leiden, Sittard en Oss overgenomen. Fletcher Hotels zet met deze aankoop de teller vanaf 1 mei 2019 op 99 hotels, verspreid over heel Nederland. 

Peter Peters, CEO van de Fitland Groep: ‘Fletcher Hotels is een solide partij waarbij onze hotel- en wellnesscollectie in goede handen is. Bovendien blijven met deze overname de meeste of alle banen van onze medewerkers behouden.’

De exploitatie wordt overgenomen van de betreffende hotels, alsmede de rechten en plichten van de werknemers. Rob Hermans, CEO Fletcher Hotels: ‘Met de aanwinst van deze vier prachtige wellness-, beauty- en sporthotels continueren wij onze visie: hotels met ieder een eigen identiteit op de juiste manier in de markt zetten. Hiermee willen we alle lagen van de bevolking een relaxte, of juist sportieve, tijd kunnen bezorgen, waarbij uiteraard de culinaire invulling tijdens een verblijf ook optimaal is.’

‘De vier hotels met de unieke en uitgebreide faciliteiten zijn een zeer waardevolle aanvulling op onze hotelportefeuille waardoor we nog meer doelgroepen aan ons kunnen binden.’ Met de overname van Fletcher Hotel-Restaurant Klein Zwitserland (1 januari 2019) en het daarbij behorende restaurant ‘De Kromme Dissel’ (al bijna 50 jaar ononderbroken beloond met een Michelinster), is Fletcher Hotels de weg ingeslagen naar luxe.

Thermen Resort

Fletcher Hotels

Fletcher Wellness-Hotel Sittard

De vier nieuwe Fletcher hotels beschikken allen over een compleet uitgerust Wellness Center (m.u.v. Oss) die verder gaan onder de naam Thermen Resort. Fletcher Wellness-Hotel Sittard beschikt over een bowlingcentrum met 10 banen, sporthal, fitnessruimte, restaurant Medals, 74 hotelkamers en 8 multifunctionele feest- en vergaderzalen. Daarnaast Thermen Resort Sittard met o.a. een eigen wellness, restaurant en een panoramasauna. Het hotel is gevestigd in stadion van Fortuna Sittard. Fletcher Wellness-Hotel Leiden met Thermen Resort Leiden heeft een eigen wellness restaurant op de 12e verdieping. Daar bevindt zich ook restaurant Twelve. Daarnaast heeft het hotel 117 luxe hotelkamers, een fitnessruimte en een vergader- en evenementencentrum met 10 multifunctionele zalen.

Fletcher Hotels

Fletcher Wellness-Hotel Helmond

Het Fletcher Wellness-Hotel Helmond beschikt over Thermen Resort Helmond op de eerste etage van het hotel. Daarnaast een restaurant Grill Factory op Suyt, een modern bowlingcentrum met 10 banen en een fitnesscentrum. Ten slotte bestaat het hotel uit 81 luxe hotelkamers en 5 multifunctionele feest- en vergaderzalen. Het vierde hotel, Fletcher Hotel-Restaurant Oss, staat bekend om de uitgebreide zakelijke mogelijkheden. Er zijn 4 multifunctionele feest- en vergaderzalen, skyboxen, businesslounges, flexplekken en break-outrooms. Het hotel heeft een eigen restaurant, fitnessruimte, 37 luxe hotelkamers en er zijn 23 kamers in aanbouw.

Fletcher Hotels

Fletcher Hotels is een hotelketen met bijna 100 3- en 4-sterren hotels.Er zijn ruim 3800 mensen werkzaam bij Fletcher Hotels. Met de overname staat het aantal Fletcher hotels op 99 hotels. Fletcher Hotels stond in 2018 op plek 11 in de Misset Horeca Top 100.

Reageer op dit artikel