nieuws

Novum Hospitality opent tweede Niu hotel in Nederland

Hotel 991

Eind 2019 opent het tweede Niu hotel in de Entrepothaven bij Cruquiuseiland in Amsterdam. Het hotel richt zich op de millennial. De drie torens hebben uitzicht op het water en geven de maritieme sfeer van het hotel goed weer.

Novum Hospitality opent tweede Niu hotel in Nederland

De 245 kamers zijn geschikt voor zowel business als leisure hotelgasten. Naast plek voor 200 boten in de haven is er door de grote parkeergarage voldoende parkeergelegenheid. Het Niu hotel past in het viersterren genre.

Neighbourhood-concept: Harbour

In elk Niu hotel spelen de locatie en directe omgeving een belangrijke rol. Niu in Amsterdam heet Niu Fender en dankt deze naam aan het stootkussen dat in havens gebruikt wordt. De architecten van Mulderblauw hebben zich hierdoor en door andere maritieme invloeden laten inspireren, dat merk je vanaf het moment dat je het hotel binnenstapt. Ook typische elementen van onze hoofdstad zien we terug in het hotel; industrieel design, lokale kleuren en stedelijke ontwerpen. Niu Fender bevindt zich aan de Cruquiusweg in het Oostelijk Havengebied naast The Harbour Club.

Niu

Niu staat voor native, inspiring, unique. Het merk richt zich op de millennial en vindt aansluiting bij de levensstijl van de hedendaagse samenleving. Geïnspireerd door de locatie en gevormd door kunst en geschiedenis. De hedendaagse hotelgast trekt zich niet meer terug op zijn kamer. De levendige lobby en de innovatieve co-working ruimte spelen daarom in op de vraag van de huidige hotelgast. De hotels beschikken over praktische, gebruiksvriendelijke kamers met geavanceerde badkamers om zo de hotelgast te voorzien van een comfortabel verblijf.

Novum Hospitality

Novum Hospitality is met momenteel 175 hotels en meer dan 23.000 hotelkamers op 65 locaties in Europa de grootste hotelgroep in Duitsland. Het hotelportfolio omvat centraal gelegen drie- en viersterrenhotels die gedreven worden onder de merknamen Novum Hotels, Select Hotels en Niu. Bovendien fungeert NOVUM Hospitality als franchisenemer van de InterContinental Hotels Group, AccorHotels, Best Western Hotels & Resorts en Choice Hotels. www.novum-hospitality.com

Reageer op dit artikel