nieuws

Henk Jan Burgers wordt gm voor nieuw Hotel Mariënhage

Hotel 1722

Maandag 6 mei 2019 treedt Henk Jan Burgers in dienst bij LBG Hotels voor het nieuwste concept van de hotelgroep dat in het najaar van 2019 geopend wordt: Hotel Mariënhage Eindhoven. 

Henk Jan Burgers wordt gm voor nieuw Hotel Mariënhage

Voor Burgers (53) is het zijn vijfde hotel-opening in zijn carrière. Na eerdere openingen in Nieuweschans, Naarden en twee in Amsterdam zal Hotel Mariënhage zijn lustrum van hotel-openingen compleet maken in Eindhoven. Henk Jan Burgers heeft een veel werkervaring opgedaan bij recentelijk Golden Tulip Hotels en daarvoor bij InterContinental Hotels Group, NH Hotels en Accor.

Ervaren gm

Rino Soeters, algemeen directeur van LBG Hotels, kijkt ernaar uit om samen te werken met Henk Jan. ‘Hij brengt een enorme bak aan ervaring met zich mee en zal hiermee ons nieuwste hotel vanaf dag één een groot succes weten te maken. Henk Jan gaat direct aan de slag met de totstandkoming van de hotel operatie en zal de komende jaren samen met ons Hotel Mariënhage naar grote hoogte gaan stuwen. We hebben de ambitie om het tot een van de beste hotels van Eindhoven te maken. Bovendien is zijn kennis en ervaring een welkome aanvulling vanwege de toekomstige groei van LBG Hotels buiten Maastricht, Amsterdam en Eindhoven.’

Hotel Mariënhage

Hotel Mariënhage komt op een toplocatie in het hart van het centrum van Eindhoven te liggen, op locatie van de voormalige Augustijnenkerk, klooster Mariënhage en Refter. De volledige exploitatie van het complex is een samenwerking tussen LBG Hotels en Hutten Catering. Het hotel zal 80 luxe designkamers omvatten, twee restaurants en congres- en vergaderfaciliteiten voor 1500 personen. Tevens onderdeel van het concept zijn een bar, foyer, groot terras, wellness, fitness-faciliteiten en een heerlijke stadstuin van 1 hectare. De opening vindt plaats in het najaar van 2019.