Jolijn Zeeuwen nieuwe gm Hilton Rotterdam

Jolijn Zeeuwen nieuwe gm Hilton Rotterdam

Hilton Rotterdam heeft Jolijn Zeeuwen aangesteld als de nieuwe general manager. Ze neemt de functie over van Karin van den Berg, die naar Duitsland verhuisde om de rol van area general manager West & Zuid Duitsland te vervullen.

Jolijn Zeeuwen heeft er al een lange carrière binnen Hilton opzitten die haar nu brengt naar Hilton Rotterdam. Ze studeerde aan de Hotelschool in Den Haag en begon haar Hiltonloopbaan in 2000 bij Hilton Amsterdam.

Na het vervullen van diverse functies bij Hilton Amsterdam Airport Schiphol, waaronder de functie van hr-manager, werd Zeeuwen in februari 2011 benoemd tot hotelmanager. Eind 2011 maakte ze de overstap naar het nieuwe Hilton The Hague als hotel manager, om in maart 2015 als general manager terug te keren op Schiphol waar ze het nieuwe Hilton hotel heeft geopend.

Enthousiast over Hilton Rotterdam

In haar nieuwe functie is Zeeuwen verantwoordelijk voor het managen van de dagelijkse activiteiten van het Hilton Rotterdam. Het hotel in het hart van de stad telt 254 kamers en 1533 vierkante meter aan vergader- en evenementruimte heeft. 'Ik ben zeer enthousiast om in Rotterdam aan de slag te gaan en samen met het team dit geweldige hotel nog meer op de kaart te zetten. Er liggen veel kansen voor het hotel in een dynamische en groeiende stad als Rotterdam en dat maakt dit een mooie uitdaging voor ons', aldus Zeeuwen.