Independent Hotel Show Summit: online event om hoteliers bij elkaar te brengen

Independent Hotel Show Summit: online event om hoteliers bij elkaar te brengen

Na afblazen van de editie 2020 en uitstellen van de editie 2021, organiseert Indepentent Hotel Show Amsterdam op 20 januari een digitaal evenement voor hoteliers: de Independent Hotel Show Summit.

Mieke Berkers, Event Manager van Independent Hotel Show Amsterdam: ‘Ondanks de moeilijke beslissing om de show uit te stellen tot juni, waren we vastbesloten om eerder een manier te vinden om de hoteliers samen te brengen. De Independent Hotel Show Summit zal de branche een hoognodige update bieden en tips en adviezen delen ter voorbereiding op het komende jaar.

In het online evenement komen leiders en innovators uit de hele hotelsector samen om de agenda voor het komende jaar vast te stellen en de laatste ontwikkelingen te delen, inclusief veranderingen waarnaar we moeten streven om groei binnen de hotelsector te realiseren. Van urgente problemen waarmee de sector wordt geconfronteerd tot inspirerende nieuwe trends, de Independent Hotel Show Summit zal hoteleigenaren voorzien van nuttige tips voor een positief 2021 en verder.

Onde de sprekers Chris Sanderson, Co-Founder The FutureLaboratory;Floris Kemper, General Manager Château St Gerlach; Vincent van Dijk, Trend Forecaster en Partner HBMEO Concepts; Larissa Esser, Senior Adviseur bij Hera HRI;Annemoon Geurts, eigenaar van Kazerne in Eindhoven.

De Independent Hotel Show Summit vindt plaats op 20 januari om 14.00 uur en is na aanmelden gratis bij te wonen.

Over Independent Hotel Show Amsterdam

In 2019 werd de Independent Hotel Show Amsterdam voor de eerste keer georganiseerd, nadat het evenement enkele keren succesvol in Londen was gehouden. De editie 2020 werd in maart vlak voor het tweedaagse evenement in de RAI uitgesteld vanwege de coronauitbraak. Toen ook de nieuwe datum niet haalbaar bleek, werd de editie 2020 geannuleerd.

Editie 2021 werd eerst aangekondigd voor 16 en 17 maart. De aanhoudende pandemie noopte de organisatie ook die datum weer uit te stellen, naar 29 en 30 juni 2021. Om toch in contact te blijven met de doelgroep, wordt nu de Independent Hotel Show Summit gehouden.