
Overbevissing, klimaatverandering, kweekmethoden en andere uitdagingen maken het moeilijk om vis, schaal- en schelpdieren op verantwoorde wijze te...
Overbevissing, klimaatverandering, kweekmethoden en andere uitdagingen maken het moeilijk om vis, schaal- en schelpdieren op verantwoorde wijze te...
Gasten die koffie of iets te eten voor onderweg willen kopen, moeten vanaf 1 juli gaan betalen voor hun wegwerpbeker of maaltijdverpakking. Alleen...
Horecabedrijven kunnen zich nog tot 31 mei aanmelden bij Stichting Afvalfonds Verpakkingen om plastic, drankenkartons en glazen verpakkingen...
De Low Food-beweging organiseerde een symposium met als thema 'Move away from gut feeling'. Sterchef Joris Bijdendijk liet zijn restaurants doormeten...
Bilderberg verduurzaamt het ontbijtaanbod. Alle 125 ontbijtproducten zijn de afgelopen maanden uitgebreid geëvalueerd en vervangen door duurzame...
Low Food Symposium biedt praktische handvatten aan food-innovators, onderzoekers, productontwikkelaars, chefs, boeren, beleidsmakers en ondernemers...
Plantaardige melk om cappuccino’s en latte mee te maken zit nog altijd flink in de lift. De bekende merken die dit segment groot maakten in Nederland...
Medewerkers zijn schaars, flessen en kurken voor wijn worden steeds duurder, dus ondernemers zoeken naar alternatieven die vaak ook nog eens...
Op de menukaart inzichtelijk maken waar producten of ingrediënten vandaan komen, is heel gebruikelijk. En er komt steeds meer informatie bij.
In 2025 komt er hoogstwaarschijnlijk nieuwe Europese wetgeving op het gebied van duurzaamheid. Bedrijven zijn volgens die wetgeving verplicht inzage...