
Etensresten inzetten als brandstof?
Jaarlijks verspillen we met elkaar in Nederland maar liefst circa 1,5 tot 2 miljard kilo aan voedsel. Een gedeelte hiervan komt vrij in de horeca en...
Jaarlijks verspillen we met elkaar in Nederland maar liefst circa 1,5 tot 2 miljard kilo aan voedsel. Een gedeelte hiervan komt vrij in de horeca en...
De energielasten in de horeca zijn relatief hoog en drukken door de energiecrisis zwaarder op de resultaten. Een labelplicht en verdere verduurzaming...
Tijdens Horecava 23 hebben Satelliet hospitality furniture en Euroseat een duurzame strategische samenwerking aangekondigd om hergebruik van...
Jij gooit toch ook liever geen eten weg? Saskia van der Laan van Samen Tegen Voedselverspilling geeft tips om verspillingsvrij in de horeca te worden.
Duurzaam ondernemen is niet nieuw, maar staat door verschillende ontwikkelingen weer wat hoger op de agenda. Ook in de horeca zetten ondernemers...
Conscious Hotels serveert geen vlees en vis meer in al haar horeca. Door vegetarisch te worden, wil de keten haar duurzame footprint verlagen.
Bar Kantoor in Conscious Hotel Westerpark hanteerde al een 100 procent biologische kaart en zet nu een stap verder door ook over te gaan op volledig...
Bespaartips voor bakwanden zijn zeer welkom, nu door de stijgende energieprijzen bij cafetariaondernemers de vraag rijst of de transitie van gas naar...
Saladebar SLA wordt een coöperatie en wil daarmee kapitaal ophalen voor snelle(re) groei. Consumenten kunnen voor minimaal 250 euro mede-eigenaar...
Koken op biogas uit voedselafval komt dichterbij dankzij een compacte biovergister die restproducten omzet en afval tot een verdienmodel maakt.