• Over Misset Horeca
  • Nieuwsbrieven
  • Vacatures
  • Partners
  • Events
  • Digitaal magazine
InloggenAbonneren
Misset Horeca
Misset Horeca
AbonnerenInloggen
  • Nieuws
  • Restaurant
  • Hotel
  • Café
  • Personeel
  • fastservice
  • Terras top 100
  • Michelin
  • Horecatrends 2023
  • Ondernemerstips
  • Terras
  • Interieur
  • Corona
  • Keuken
  • Starter
  • Lekker
  • GaultMillau
  • Terras Kickstart
  • Bier
  • Koffie
  • Catering
  • Productintroducties
  • Zoeken
AbonnerenInloggen
  • Over Misset Horeca
  • Nieuwsbrieven
  • Vacatures
  • Partners
  • Events
  • Digitaal magazine
Misset Horeca
Misset Horeca
  • Nieuws
  • Restaurant
  • Hotel
  • Café
  • Personeel
  • fastservice
  • Meer thema's...
    • Terras top 100
    • Michelin
    • Horecatrends 2023
    • Ondernemerstips
    • Terras
    • Interieur
    • Corona
    • Keuken
    • Starter
    • Lekker
    • GaultMillau
    • Terras Kickstart
    • Bier
    • Koffie
    • Catering
    • Productintroducties

Alles over Duurzaamheid-best practice

Franchisenemer Robert Leene (links) en restaurant manager Nabil Chacha.

McDonald’s Nieuwegein speelt in op duurzame ambities

Het nieuwe McDonald’s restaurant in Nieuwegein heeft haar deuren geopend. Begin februari begon de bouw van het nieuwe McDonald’s restaurant en het...

Alle horeca Conscious Hotels per direct 100 procent vegetarisch

Alle horeca Conscious Hotels per direct 100 procent vegetarisch

Conscious Hotels serveert geen vlees en vis meer in al haar horeca. Door vegetarisch te worden, wil de keten haar duurzame footprint verlagen.

Een selectie van de volledig vegetarische menukaart van Bar Kantoor.

In deze 10 stappen bouw je je menukaart om naar volledig vegetarisch

Bar Kantoor in Conscious Hotel Westerpark hanteerde al een 100 procent biologische kaart en zet nu een stap verder door ook over te gaan op volledig...

Kick-off Korte Lijnbaan Het Nieuwe Nassen Deal foto: Jacqueline Fuijkschot

Rotterdamse fastfoodzaken in het teken van Het Nieuwe Nassen

De Korte Lijnbaan in Rotterdam staat in het teken van Het Nieuwe Nassen. Vijf fastfoodzaken gaan onder begeleiding van Greendish de uitdaging aan om...

SLA wordt coöperatie en wil 1 miljoen ophalen voor verder groei

SLA wordt coöperatie en wil 1 miljoen ophalen voor verder groei

Saladebar SLA wordt een coöperatie en wil daarmee kapitaal ophalen voor snelle(re) groei. Consumenten kunnen voor minimaal 250 euro mede-eigenaar...

Tips voor een meer duurzame en gezonde menukaart

Tips voor een meer duurzame en gezonde menukaart

Welke stappen zijn nodig voor een duurzamer en gezonder restaurant? Deze vraag stond centraal bij een brainstorm sessie van tien restaurants en de...

Bij Op Oost en Kook Atelier is een belangrijke rol weggelegd voor de Waddenzee. Foto's: Nikki Natzijl.

Op Oost haalt bijna alles van Texel: De rauwe smaak van de Wadden

Boutique hotel Op Oost kookt in het bijbehorende restaurant Kook Atelier volgens het principe van nordic & botanical cuisine, waarbij zoveel mogelijk...

Horeca kan koffiedik apart laten ophalen, nhow hotel doet mee

Horeca kan koffiedik apart laten ophalen, nhow hotel doet mee

In Amsterdam kan horeca koffiedik gescheiden laten ophalen. De RAI en het nhow hotel zijn al aangehaakt bij ophaaldienst van afvalgigant Bnext...

Chefs van Vermaat gaan alleen nog duurzame vis serveren

Chefs van Vermaat gaan alleen nog duurzame vis serveren

Vermaat gaat ervoor zorgen dat er in haar 400 restaurants geen vis meer verkrijgbaar is die bedreigd wordt, is verkregen uit illegale vangst of wordt...

Van het menu van Brasserie Amare: Polenta sticks en een Confit Bialdi, met vegan kaas en bechamelsaus.

Amare: fine-dining én grote stadskantine met plant-based menu

Den Haag is een nieuw cultuurgebouw rijker: Amare. De twee horecaconcepten in het pand, Juni Stadskantine en Brasserie Amare, koken vooral...

Volgende pagina
Bekijk vacatures

Branches

  • Restaurant
  • Hotel
  • Café
  • Fastservice
  • Catering

Volg Misset Horeca

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Thema's

  • Interieur
  • Personeel
  • Terras
  • Keuken
  • Starter

Services

  • Abonneren
  • Nieuwsbrieven
  • Adverteren
  • Digitaal magazine
  • Over Misset Horeca

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen