Alles over Duurzaamheid-best practice

Strandpaviljoen Dok 14 is 750e bedrijf met  Green Key certificaat

Strandpaviljoen Dok 14 is 750e bedrijf met Green Key certificaat

Strandpaviljoen Dok 14 behaalt als 750e bedrijf in Nederland het duurzaamheidscertificaat Green Key.

De Nieuwe Winkel in Nijmegen blijft beste groenterestaurant ter wereld

De Nieuwe Winkel in Nijmegen blijft beste groenterestaurant ter wereld

We're Smart reikte op 24 oktober zijn jaarlijkse awards uit. Er waren prijzen voor het beste groenterestaurant van de wereld. De prijsuitreiking ging...

Quinta en Gerrit Jan Witzel.

Poké Perfect zet CO2-uitstoot van gerechten op de kaart: 'Gasten kunnen eigen uitstoot...

Quinta en Gerrit Jan Witzel openen in 2016 een Poké Perfect aan de Prinsengracht in Amsterdam. Inmiddels hebben ze dertien vestigingen en zetten vol...

Duurzaamheidsprijs voor initiatief waarbij hotels kamers doneren aan daklozen

Duurzaamheidsprijs voor initiatief waarbij hotels kamers doneren aan daklozen

GiveMe5, een programma dat hotels uitnodigt om structureel één tot vijf kamers beschikbaar te stellen aan economisch dakloze mensen, heeft de SDG...

Nino Hauwert, kitchen manager van het hotel

DoubleTree by Hilton gaat voedselverspilling tegen met AI-technologie

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station verwacht op jaarbasis tienduizenden kilo's minder voedsel te gaan verspillen, door gebruik te maken...

Tips voor een meer duurzame en gezonde menukaart

Tips voor een meer duurzame en gezonde menukaart

Welke stappen zijn nodig voor een duurzamer en gezonder restaurant? Een drietal tips.

Finalisten Gaia Green Awards bekendgemaakt

Finalisten Gaia Green Awards bekendgemaakt

De vakjury van de Gaia Green Awards heeft de finalisten per categorie aangewezen voor de achtste editie van de Gaia Green Awards.

Karma Kebab haalt 2 miljoen kapitaal op voor internationale groei

Karma Kebab haalt 2 miljoen kapitaal op voor internationale groei

Het plantaardige merk Karma Kebab haalt 2 miljoen euro aan nieuw kapitaal op om haar keten van 'festival food bars' verder te laten groeien.

Fotocredits:  Rinze Vegelien

Joris Bijdendijk laat restaurants doormeten op duurzaamheid: 'We moeten af van...

De Low Food-beweging organiseerde een symposium met als thema 'Move away from gut feeling'. Sterchef Joris Bijdendijk liet zijn restaurants doormeten...

Groene sterrestaurant de Dyck: 'Duurzaam is goed, circulair is beter'

Groene sterrestaurant de Dyck: 'Duurzaam is goed, circulair is beter'

Zelfvoorzienend Restaurant de Dyck, gelegen in Woubrugge, is beloond met een Groene Michelinster. Met boerenverstand, Hollandse nuchterheid en een...