
McDonald’s Nieuwegein speelt in op duurzame ambities
Het nieuwe McDonald’s restaurant in Nieuwegein heeft haar deuren geopend. Begin februari begon de bouw van het nieuwe McDonald’s restaurant en het...
Het nieuwe McDonald’s restaurant in Nieuwegein heeft haar deuren geopend. Begin februari begon de bouw van het nieuwe McDonald’s restaurant en het...
Conscious Hotels serveert geen vlees en vis meer in al haar horeca. Door vegetarisch te worden, wil de keten haar duurzame footprint verlagen.
Bar Kantoor in Conscious Hotel Westerpark hanteerde al een 100 procent biologische kaart en zet nu een stap verder door ook over te gaan op volledig...
De Korte Lijnbaan in Rotterdam staat in het teken van Het Nieuwe Nassen. Vijf fastfoodzaken gaan onder begeleiding van Greendish de uitdaging aan om...
Saladebar SLA wordt een coöperatie en wil daarmee kapitaal ophalen voor snelle(re) groei. Consumenten kunnen voor minimaal 250 euro mede-eigenaar...
Welke stappen zijn nodig voor een duurzamer en gezonder restaurant? Deze vraag stond centraal bij een brainstorm sessie van tien restaurants en de...
Boutique hotel Op Oost kookt in het bijbehorende restaurant Kook Atelier volgens het principe van nordic & botanical cuisine, waarbij zoveel mogelijk...
In Amsterdam kan horeca koffiedik gescheiden laten ophalen. De RAI en het nhow hotel zijn al aangehaakt bij ophaaldienst van afvalgigant Bnext...
Vermaat gaat ervoor zorgen dat er in haar 400 restaurants geen vis meer verkrijgbaar is die bedreigd wordt, is verkregen uit illegale vangst of wordt...
Den Haag is een nieuw cultuurgebouw rijker: Amare. De twee horecaconcepten in het pand, Juni Stadskantine en Brasserie Amare, koken vooral...