Jobtimiser
Guillaume De Beer opent Moyō: een exclusief Toro & Wagyu tasting menu
Guillaume De Beer, de chef-ondernemer achter Paindemie, Bar Gui en voormalig Breda Group, opent een nieuw en gedurfd restaurantconcept: Moyō.
Guillaume De Beer, de chef-ondernemer achter Paindemie, Bar Gui en voormalig Breda Group, opent een nieuw en gedurfd restaurantconcept: Moyō.
Chef Hiroaki Yamamoto, die in 2023 een ster kreeg voor zijn restaurant Yama* in Rotterdam, heeft de naam van zijn nieuwe restaurant in Naarden-Vesting onthuld: A5 Yama. De zaak, met 8 couverts, gaat in het najaar open.
In het industriële Keilepand start masterkok Kelvin Lin met kok Emiliano Giorgi op 7 maart een Itameshi chefstabel 2.0. Een dining experience met een mix van Japanse en Italiaanse gerechten.
Met Otemba Ramen en Otemba Gyoza openen Martijn, Bastiaan en Myrthe Slok in vier jaar twee zaken in Amsterdam. Otemba betekent 'ontembaar, uitdagend en eigenwijs', en dat is de manier waarop de drie willen ondernemen. Hun ambitie: 50 vestigingen wereldwijd. 'Met als droom een locatie in Tokio.'
Restaurant Izakaya Duki is gevestigd aan het Rotterdamse Hofplein. Gasten worden bij het restaurant helemaal ondergedompeld in Japanse sferen.
Op 16 december opent de derde locatie van karaokebar Duke of Tokyo aan het Hofplein in Rotterdam. Na het succes van de eerder geopende locaties in Amsterdam en Utrecht, wordt het tijd om Rotterdam kennis te laten maken met een 3.0-versie van het bekende karaokeconcept.