
Binnenkijken bij de Japanse dining bar Yuzu
Na Den Haag opent restaurant Yuzu nu ook in Amsterdam. Yuzu specialiseert zich in Japanse yakitori gerechten met invloeden uit de Japanse, Koreaanse...
Na Den Haag opent restaurant Yuzu nu ook in Amsterdam. Yuzu specialiseert zich in Japanse yakitori gerechten met invloeden uit de Japanse, Koreaanse...
Voormalig driesterrenchef Jacob Jan Boerma van De Leest in Vaassen, opent eind dit jaar een nieuw restaurant in Japan: Smaak by Jacob Jan Boerma.
BlueBlood verwelkomt internationaal bekend Nikkei-chef Luis Rojas uit Peru. Hij ondersteunt als ‘chef de cuisine’ de keukenbrigade en zal ze alle...
Jason Lau opende onlangs een tweede vestiging van restaurant Kyatcha in Rotterdam. De rode draad in het concept is balans. Niet alleen in smaken en...
In de pandemie startte Jakub Karczewski, souschef van restaurant De Kas, een samenwerking met zijn werkgever voor Fuku Ramen. Nu heeft Karczewski een...
Mojo Japanense Kitchen heeft zijn vijfde vestiging aan de Potterstraat in Utrecht geopend. Het markante pand huisvestte al eerder een bioscoop,...
Met BlueBlood heeft Den Haag voor het eerst een 'Nikkei cuisineconcept' in de stad. Hierin staan de Japanse en Peruaanse keuken centraal.
Een klasse apart, dat is het Wagyu vlees dat komt van het meest noordelijke eiland van Japan, Hokkaido. Nice to Meat, een van de grootste Wagyu...
Op donderdag 17 februari opent Duke of Tokyo officieel haar tweede locatie in de Ganzenmarkt Tunnel in hartje Utrecht. Karaokefans en feestbeesten...
De Japanse hoofdstad Tokio heeft de meeste Michelinsterrestaurants ter wereld. De 15e verjaardag van de publicatie van de Michelingids Tokyo begin...