Kuppens Management
De Echoput en Jonathan Zandbergen openen restaurant Het Wild Atelier
Op vrijdag 27 juni 2025 opent het Wild Atelier haar deuren: een intiem fine dining restaurant van De Echoput en Meesterkok Jonathan Zandbergen.
Op vrijdag 27 juni 2025 opent het Wild Atelier haar deuren: een intiem fine dining restaurant van De Echoput en Meesterkok Jonathan Zandbergen.
Een streep door de rekening voor sterchef Jonathan Zandbergen. Zijn exclusieve 'evenement met restaurantervaring' is van de baan. De gemeente Amsterdam verleent geen vergunning voor het project.
De 5e editie van de SVH Meestertour begint op maandag 16 september. Tijdens de tour worden drie bedrijven van SVH Meesters bezocht met in totaal 5 Michelinsterren. Professionals en horecastudenten krijgen zo een kijkje achter de schermen. Ook dit jaar belooft ene rondgang langs de culinaire top.
Hoofdsommelier Wouter Barneveld heeft na zes jaar afscheid genomen bij restaurant Merlet* in Schoorl. De opgeleid vinoloog gaat samenwerken met oude bekende Jonathan Zandbergen, de voormalig chef van hetzelfde hotel-restaurant in Schoorl.
Sterchef Jonathan Zandbergen heeft een nieuw cateringconcept gelanceerd: TheVipTable.nl. De voormalig chef van Merlet* biedt verschillende diensten aan, variërend van privédiners in besloten sfeer tot grote gala's, bedrijfscatering en jaarfeesten. Het concept is erop gericht om duurzaamheid te integreren in elk aspect van de cateringservice.
Jonathan Zandbergen verlaat keuken van sterrestaurant Merlet* in Schoorl. 'Onze ambities lopen te veel uit elkaar', zegt Martin van Bourgonje, eigenaar van Merlet. 'Het is goed zo', vindt Jonathan Zandbergen. 'Ik kon bij Merlet niet verder groeien.'