ArtikelHorecagesponsordOverlast op straat = probleem van de horecaondernemer? Zingende gasten op het terras en drukte op straat. Met klagende buren en politie aan de deur als gevolg. En de gemeente vindt dat jij het als...
NieuwsHorecaKHN zoekt opvolger voor voorzitter Robèr Willemsen Robèr Willemsen stopt als voorzitter van KHN. Zijn termijn verstrijkt in januari 2023. Om die reden zoekt Koninklijke Horeca Nederland een opvolger...
BlogHorecaRobèr Willemsen wil alleen coronamaatregelen 'when the shit hits the fan' De afgelopen weken was er opnieuw veel commotie rondom het bekende C-woord. De aanleiding: bezorgde nieuwsberichten en uitspraken vanuit de Haagse...
ArtikelHorecaWanneer ben je een vakkracht in de horeca en wanneer niet? De horeca cao maakt onderscheid tussen een vakkracht en een niet-vakkracht. Een vakkracht krijgt meer betaald voor dezelfde functie dan een...
NieuwsHorecaHoreca diende nog geen corona-aanpak in. 'Eerst weten wat werkt.' De horecasector heeft nog geen plan ingediend met mogelijke maatregelen voor wanneer het aantal coronagevallen weer oploopt. KHN wil eerst...
NieuwsHorecaKHN: met afschaffen papieren rietjes vervalt keuzemogelijkheid Het afschaffen van papieren rietjes leidt er volgens KHN toe dat het bedrijfsleven weer een speelbal van het wanbeleid van de overheid wordt.
BlogCaféRobèr Willemsen: 'Ons appeltje voor de dorst is op' De horeca staat voor grote uitdagingen; de coronaschulden moeten worden afgelost en we kampen nog steeds met een nijpend personeelstekort. Het...
NieuwsHorecaMinimumloon horeca omhoog in juli 2022: dit zijn de nieuwe bedragen Horeca-ondernemers moeten hun horecapersoneel dat op het minimumloon zit, iets meer gaan betalen met ingang van de maand juli 2022. Per uur is het...
NieuwsFastservice'Verleng terugbetalingstermijn belastingschuld naar 10 jaar' Per 1 april zijn de corona- steunmaatregelen voor ondernemers gestopt, maar voor veel ondernemers zijn de problemen nog lang niet voorbij. Vanaf 1...
NieuwsHorecaStijgende kosten: ‘Houd vast aan minimaal 10 procent marge’ Niet alle ondernemers durven de stijgende kosten voor inkoop, personeel en energie volledig door te berekenen aan de gast. Ondernemer én KHN-voorman...