Misset Horeca
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Lamb Weston

  • Gesponsord
    Gesponsord
    Friet15 jan. 25

    Gesponsord Met écht knapperige friet naar een take-away succesformule

    Wanneer je take-away bestelt, wil je dat het eten nét zo lekker is als wanneer je er ter plekke in een restaurant je vork of tanden in zet. Best een uitdaging, weet de gemiddelde horecaondernemer die thuisbezorgt. Zeker wanneer er frietjes in het menu zitten.

  • Gesponsord
    Gesponsord
    Friet23 feb. 23

    Gesponsord Nieuw van Lamb Weston: Really Crunchy Fries

    Lamb Weston heeft Really Crunchy Fries gelanceerd tijdens de Horecava. Deze friet is krokant en langdurig knapperig, en het positieve effect van deze eigenschappen is zelfs wetenschappelijk bewezen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat de consument het geluid van knapperige friet associeert met onder meer een grotere versheid.

  • Friet16 nov. 22

    Lamb Weston maakt frites van Frites Atelier beschikbaar voor horeca

    Frietmaker Lamb Weston heeft in samenwerking met Sergio Herman Frites Atelier-Frites gelanceerd. Het aardappelproduct is voor chefs en restaurants die hoge kwaliteit frites willen serveren.

  • De Botanist Truffelfriet.Gesponsord
    Gesponsord
    Friet1 dec. 21

    Gesponsord De Botanist kiest voor een gerecht met een twist

    Bas Remie is mede-eigenaar van De Botanist, een Bredase horecazaak met een menu op basis van shared dining. Lamb Weston denkt met hen mee in productoplossingen waarmee zij gasten kunnen blijven verrassen.

  • Horeca25 apr. 21

    Lamb Weston/Meijer definieert 3 wereldwijde duurzaamheidsuitdagingen

    Aardappelverwerker Lamb Weston/Meijer heeft drie duurzaamheidsuitdagingen voor 2030 bepaald: gebalanceerd dieet, geen verspilling en klimaatactie. Deze worden bekend gemaakt in haar duurzaamheidsverslag 2019-2020.

  • Gesponsord
    Gesponsord
    Horeca17 feb. 21

    Gesponsord 'Ontdek de drie geheimen van friet met een zetmeellaagje'

    De gecoate friet van Lamb Weston is heerlijk knapperig en blijft langer warm dan gewone friet. Britt van Gogh, brand marketeer, vertelt hier hoe het werkt en welke mogelijkheden er zijn.

  1. Vacatures

  2. FreshRecruitment

    HR & Arbo Specialist (32u-36u)

    FreshRecruitment logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Lamb Weston/Meijer verwerft meerderheidsbelang fritesfabriek
  2. Lamb Weston/Meijer krijgt na 11 jaar nieuwe ceo
  3. Frietfabrikanten tijdens corona: 'Een ongekende situatie'
  4. Lamb Weston gaat friet op aardgas vervoeren
  5. Lamb Weston verhuist hoofdkantoor en investeert in technologie
  6. Sweet Potatoes, niet weg te denken uit foodbranche
  7. ProFri test binnenkort friet van fabrikanten
  8. Zuid-Amerika niet blij met Nederlandse friet
  9. Speciale bezorgverpakking voor friet gelanceerd
  1. 'Huisgemaakte friet is geen hype, maar een blijvertje'
  2. 'Stijgende pieperprijs gunstig voor cafetaria'
  3. Duurzame investeringen Lamb Weston/Meijer
  4. Lamb Weston vaart nieuwe koers
  5. Lamb Weston-vestiging in Breda
  6. Lambweston is vereerd met winst in categorie vriesvers
  7. Lamb Weston/Meijer: 120 miljoen voor nieuwe productielijn
  8. Schmidt Zeevis, Heineken en McDonald's grote winnaars bij Foodservice Awards 2014
  9. ProFri introduceert 'Frietweek' op Horecava
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen