Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Koffie & Thee
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Michelin

Alles over Lightspeed

  • Gesponsord
    Gesponsord
    Onderzoek10 sep. 25

    Gesponsord Delen of zelf kiezen aan tafel: wat vinden horecabezoekers?

    Wat bestellen horecabezoekers in Nederland anno 2025, en hoe denken ze over gedeelde gerechten, portiegroottes en menu-aanbiedingen? Uit een grootschalig consumentenonderzoek van kassa- en betaalplatform Lightspeed onder horecabezoekers blijkt dat het eetgedrag wordt gekenmerkt door een interessante mix van traditie, persoonlijke voorkeur en interesse in vernieuwing.

  • 1735801265
    Lightspeed12 aug. 25

    Meer dan 1 op 3 Nederlanders laat zich beïnvloeden door recensies bij restaurantkeuze

    Meer dan een derde van de restaurantbezoekers in Nederland (37%) zegt dat online recensies van gasten die hen voorgingen de keuze voor een restaurant beïnvloedt.

  • Gesponsord
    Gesponsord
    sponsored content22 jul. 25

    Gesponsord Dit kleine en volledig mobiele kassasysteem bespaart je kostbare tijd

    Zodra de eerste zonnestralen verschijnen, loopt het vol op het terras. Geweldig voor de sfeer én de omzet, als alles tenminste goed draait. Want elk tafeltje extra is ook een extra handeling voor je team. Hoe zorg je ervoor dat je terras top presteert, zonder dat je medewerkers oververhit raken? 'Bij Lightspeed geloven we: slimme technologie is de sleutel tot rust, snelheid én gastvrijheid', vertelt Emine Youssef, Regional Director, Benelux Hospitality, bij Lightspeed.

  • Gesponsord
    Gesponsord
    Apparatuur20 jun. 25

    Gesponsord De digitale keuken: van papieren bon tot realtime overzicht

    In de hectische keuken van hitserie The Bear, waar elke "Yes, Chef!" maar net boven de herrie uitkomt, is precisie geen luxe, maar pure noodzaak. Chefkok Carmen "Carmy" Berzatto weet dat één fout genoeg is om een drukke avond te laten ontsporen. Restaurantkeukens werken onder hoge druk, en kleine inefficiënties zoals zoekgeraakte bonnen, verkeerd doorgegeven bestellingen en ongelukkige timing kunnen het verschil maken tussen een foutloze shift en chaos op de werkvloer.

  • Data3 jun. 25

    Derde editie van Data Meets Hospitality in het teken van real-time data

    Op 16 juni organiseert Lightspeed de derde editie van Data Meets Hospitality. Een event dat vooruitstrevende ondernemers, foodtechprofessionals en denkers uit de sector samen brengt voor een dag vol inspiratie en innovatie.

  • Digitalisering21 mei 25

    Horeca digitaliseert, maar benut nog lang niet alle voordelen

    Ondernemers laten kansen liggen op het gebied van efficiëntie en personalisatie. Dat is een conclusie uit een onderzoek van kassa- en betaalplatform Lightspeed en reserveringssoftware Zenchef onder 250 horecaondernemers.

  1. Vacatures

  2. Jobtimiser

    Zelfstandig werkend Kok

    Jobtimiser logo
  3. LEVANTOgroep

    Zelfstandig werkend Kok

    LEVANTOgroep logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Restaurant Dignità en Boutique Hotel de Leijhof winnen Lightspeed Hospitality Awards 2024
  2. Onderzoek 'tafel voor één': helft Nederlanders gaat wel eens alleen uit eten
  3. The Sunny Burger Co. winnaar Lightspeed Hospitality Award 2023
  4. Een derde Nederlanders ziet blurring horeca en retail wel zitten
  5. 44% horeca heeft personeelstekort: lonen omhoog en betere voorwaarden
  6. Helft minder klandizie voor horeca als gast niet kan pinnen
  1. Á la Plancha: slimme digitale terras-oplossingen, minder druk op personeel'
  2. GesponsordWijnbar Bartine: `Kwaliteit, filosofie en cross-channel-ondernemen in 2021'
  3. Nederlanders meest hoopvol over toekomst kleinere restaurants
  4. GesponsordHoreca in 2021: wat zijn de verwachtingen?
  5. Digitalisering groeit in de horeca: 'Het helpt in deze tijd'
  6. Lucratieve data voor de horeca
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Koffie & Thee
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen