
Wist je dat gasten gemiddeld iets minder dan 2 minuten de tijd nemen om een menukaart te bestuderen? Dit betekent dat je als horecaondernemer maar...
Wist je dat gasten gemiddeld iets minder dan 2 minuten de tijd nemen om een menukaart te bestuderen? Dit betekent dat je als horecaondernemer maar...
De zomer staat voor de deur en dat betekent voor horecaondernemers met een terras extra drukte. Met het personeelstekort is dit echter lastig te...
Is failliet gaan pure pech, of een kwestie van slecht management? Sam Bursens, sales manager Benelux bij Lightspeed geeft vijf redenen die kunnen...
Een derde van de Nederlandse bevolking is voorstander van blurring. Dit blijkt uit een onderzoek van Lightspeed. Eén op vijf zegt zelfs het idee...
44 procent van de Nederlandse horeca heeft een tekort aan personeel. Om mensen vast te houden zijn lonen verhoogd en arbeidsvoorwaarden verbeterd....
Maar liefst de helft van de Nederlanders komt liever niet in een horecazaak waar het niet mogelijk is te betalen met de pinpas.
Wietse Sennema van Á la Plancha in Rotterdam heeft vanwege de coronacrisis toestemming gekregen om zijn terras voorlopig te verdubbelen. Omdat...
Aan het begin van een nieuw jaar kijken we graag vooruit: we maken goede voornemens en stellen nieuwe doelen. Ook de horeca staat hierin niet stil....
44 procent van de Nederlanders denkt dat de kleinere, lokale restaurants deze crisis zullen overleven door zich aan te passen aan het ‘nieuwe...
Het einde is in zicht. Voor de horeca was 2020 een jaar waar niemand lang op terug wil kijken. Daarom kijken we naar de toekomst: 2021 lijkt er – met...